Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Spermafeiten Een soeplepel van sperma bevat ongeveer 5 tot 25 calorieën. Het sperma wordt samengesteld uit water, suiker, calcium, chloor, magnesium, stikstof, vitaminen B12 en C, en zink, onder veel andere ingrediënten. Terwijl er geen studies zijn om het te steunen, wordt het over het algemeen aangenomen dat de kiwi, de selderie, de ananas, en de watermeloen allen de zoetigheid van de spermasmaak kunnen veroorzaken. De zware bier en koffiedrinkers worden gezegd om bittere smaak te veroorzaken ejaculeren. De alkalisch gebaseerde vissen en het vlees maken voor een boterachtige smaak. Een geschatte 5% van vrouwen is allergisch voor sperma, hoewel de allergische reacties zeldzaam zijn. Het eiwitgehalte van sperma is ruwweg gelijkwaardig aan dat gevonden in het eiwit van een groot ei. Het tegendeel aan het rapport van 2003 dat door een aantal media afzet (met inbegrip van CNN die) in werking wordt gesteld, vermindert sperma slikken het risico van borstkanker niet. Fellatio is aangetoond om zwangerschappen veiliger te maken. De vrouwen die fellatio vóór de impregnatie uitoefenen hebben minder risico op bloeddrukproblemen tijdens hun zwangerschapsperiode dan zij die niet fellatio uitoefenen. De reden voor dit is dat de regelmatige blootstelling aan sperma vóór zwangerschap het immuunsysteem van een vrouw helpt aan het sperma van haar partner wennen. Bij ejaculatie heeft sperma een gemiddelde snelheid van 45 km/h. Haha toch even opgezocht.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wie van de mensen die vechtsporten doen zijn bekend met manier om hun spieren harder te maken zoals de klassieke deegroller op je kuiten rollen? ._. of is dat alleen mijn Shifu die sadistisch was? Andere dingen als op de buikspieren en zijspieren slaan? Werkt dit nou goed? Bij mij hielp het altijd wel, maar mijn benen zijn toch nog niet sterk genoeg voor de roller denk ik... Is er een iets minder pijnlijke manier om je beenspieren harder te maken?
Link naar reactie
Delen op andere sites

leg raises zijn nicee! Die deden we ook erg vaak bij JKD, op de grond gaan liggen en je aan iemands benen vastklampen, diegene duwt dan je benen links, rechts of vooruit. 50 keer. Totaal niet ongemakkelijk dat ik de eerste keer eigenlijk maar 20 legraises gewend was en vanaf nr. 40 m,n tenniskreun aan het oefenen was, zegmaar...
Link naar reactie
Delen op andere sites

Anabole, ik was serieus. Als jij een orgasme krijgt daalt jouw testerone niveau, hoe meer je kwakt hoe meer het daalt en hoe langer het duurt voordat je testerone productie weer op pijl is. Dus veel rukken en spiertraining is een afrader wil je snel spiergroei zien. Ik doelde niet op het aantal ei-witten dat sperma bevat etc, al neemt jouw lichaam het na een tijd op wanneer er niet met je zaakje gebeurt.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Moet er ook bij zeggen dat veel vechtsporters aangeraden worden om gedurende 2 maanden voor een wedstrijd geen seks of ruk sessies te houden aangezien dit een wedstrijd en training sessies flink kan beïnvloeden. Beide mentaal en fysiek. Ben geen expert op het gebiedt van vechtsport, maar logisch klinkt het wel.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Testosteron, testosteron, testosteron. Minder zin in seks? Komt vast doordat je een laag gehalte aan testosteron hebt. Een opkomend bierbuikje waar maar niet tegenaan te sporten lijkt? Komt vast doordat je een laag gehalte aan testosteron hebt. Moeite om te herinneren wat je gisteren hebt gedaan? Je raadt het al.. Je zal wel een tekort aan testosteron hebben. Alhoewel testosteron natuurlijk niet de oorzaak is van alle medische problemen, en zelfs zelden de enige oorzaak is van onder andere deze voorbeelden, kan een laaggehalte aan testosteron zich wel op veel verschillende manieren uiten. De productie van het hormoon testosteron daalt na je 25e levensjaar. Nader je de 50, dan neemt mede door de daling van je testosterongehalte je spiermassa en spierkracht af. Ook je libido en de dikte van je buik worden bepaald door het peil van je testosteron. Verder heeft testosteron invloed op je geheugen, botontkalking en hart- en vaatziektes. Veroudering houd je helaas niet tegen, maar als man heb je wel degelijk invloed op je testosterongehalte. Je testosteron verhogen doe je makkelijk met deze 6 leefregels. Tip 1 – Doe het vaker Het is uit vele onderzoeken gebleken: wie regelmatig seks heeft, houdt de zaadballen actief. En waar wordt testosteron geproduceerd? Juist, de zaadballen. Mannen die niet seksueel actief zijn, hebben een lager testosterongehalte dan mannen die regelmatig seks hebben. “Use it or lose it”, is niet voor niets een veelgehoorde kreet bij endocrinologen en urologen. Tip 2 – Slaap goed Tijdens de slaap, zo rond 5 uur ‘’s ochtends, is de testosteronspiegel het hoogst. Uit onderzoek blijkt dat slechte slapers een lager testosterongehalte hebben. Zorg dus voor een goede nachtrust. Tip 3 – Eet niet te veel drop De stof glycyrrhizine in drop verhoogt niet alleen de bloeddruk, maar onderdrukt bij mannen ook het testosteron. Dat blijkt uit Zweeds en Italiaans onderzoek. Het effect is al meetbaar als je dagelijks een paar dropjes eet. Tip 4 – Doe rustig aan met alcohol Testosteron wordt bijna geheel aangemaakt in de cellen van Leydig in de testikels. Alcohol verstoort het proces in die cellen. Als je dagelijks drie of meer glazen alcohol drinkt verlaag je daarmee je testosteronproductie aanzienlijk. Tip 5 – Eet broccoli en nog eens broccoli Goede voeding is zoals altijd een belangrijke voorwaarde om gezond te blijven. Sommige stoffen uit voeding kun je als man extra goed gebruiken, zoals diindolymethane (DIM). Dat is een plantaardige stof die indirect leidt tot een hogere testosteronactiviteit. DIM zit vooral in kruisbloemige groenten zoals broccoli, bloemkool en spruiten. Broccoli houdt trouwens ook je prostaat in conditie. Tip 6 – Slik vitamine B Alle B-vitaminen helpen bij mannen een te hoog gehalte aan oestrogeen te voorkomen. Een tekort aan B-vitaminen leidt tot verhoogde oestrogeenwaarden. B-vitaminen zitten in vlees, volkoren producten, aardappelen, groente, eieren, gevogelte, vis en noten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...