Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Playgames ik zal je eerlijk zeggen... Ik heb ook gerookt, at vaak junkfood en bestelde vaak bezorg zooi. De frituurpan stond ook supervaak aan thuis. Nu ik al een tijd veel krachttraing doe ben ik veel bewuster gaan eten. Ik voel me veel beter als toen, heb meer energie en uithoudingsvermogen. Het is voor mij echt een levensstijl geworden. Ook ik zondig wel eens, maar dan pak ik het de volgende dag gewoon weer op en let dan weer goed op mijn voeding. Hoe is het met de geitenmelk afgelopen heb je die al geprobeerd?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat betekend dat het bewerkt is en langer houdbaar. Als je dat niet wilt dan moet je bij een boer een geit vers melken daar komt het op neer, verser dan dat is er niet. De smaak is wel even wennen maar als je het in een eiwitshake doet dan proef je het al minder. Je kan er ook wat fruit doorheen doen in de blender. Spieren sperma hahaha.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dikkedraak het is niet dat ik dagelijks rijst eet. Brood eet ik wel maar dan vaak speltbrood. Ik ben momenteel ook aan het cutten dus is mijn voeding ook anders dan dat ik aan het bulken ben. Je kan natuurlijk altijd een keer een cheat of bulkdag tussen door doen. Gewone aardappelen eet ik ook al een tijdje niet meer ik eet voornamelijk zoete aardappelen. Vanavond eet ik ook weer zoete aardappelen gebakken in kokosolie. Verder eet ik er wokgroentens bij. Groentens stomen vind ik ook erg lekker. Ik eet er ook nog kipfilet bij gebakken. (ongemarineerd is ook beter).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...