Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

http://www.bodyenfitshop.nl/workouts/pre-workout/dedicated-nutrition/unstoppable/ Als je echt een keer een goede preworkout zoekt of wil proberen dan zou ik deze meteen aanraden! Ik heb al hel wat preworkouts geprobeerd maar ik vind deze echt super. Ik ben zelf al net het Tweede potje bezig. Ze hebben nu een aanbieding bij BODY EN FIT waarmee je 25 % korting krijgt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Niet helemaal mee eens.... Af en toe bulken is echt niet verkeerd is mijn eigen ervaring. Als ik bulk eet ik niet ineens heel erg gezond,ik neem eerder grote porties. Verder eet ik dan meer pastas, drink ik meer melk en eet meer brood om een voorbeeld te geven. Ik neem dan wel altijd een goede bulkshake erbij. Ik doe het zelf nogwel eens als ik merk dat ik met kracht niet vooruit ga met gewichten in de sportschool. Meer massa is ook meer kracht. Cutten doe ik zelf nooit te lang maar af en toe een paar kilo's eraf kan geen kwaad. Ieder moet het voor zich zelf weten natuurlijk het ligt ook aan op welk niveau je krachttraing doet. Verder ik ben zelf ook al 30 geweest en dan hou je eerder meer gewicht vast merk ik. Toen ik nog 20 was hoefde ik eigenlijk mijn buik amper te trainen dan heb je ook vaak een andere lichaamsbouw.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ok ik wil een voedingsschema maken, iemand tips? Ik ben wel van plan wat supplementen te gebruiken. En verder ben ik niet iemand die salades en aardappelen mee naar werk neemt als lunch, en avondeten is bij m'n ouders, dus heb daar niet veel vrijheid in. Maar ik weet dat eten minstens zo belangrijk is, ik heb ook wel eiwitshakes. Mensen verder nog tips & tricks?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...