Ga naar inhoud

Het overgewaardeerde topic.


Simon Zegt

Aanbevolen berichten

  • Reacties 380
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Hij is een halfgod, dus 'simpel' valt wel mee. Zijn gebrek aan persoonlijkheid kun je ook anders opvatten, hij leeft namelijk alleen nog om wraak te nemen en wordt daar als het ware de belichaming van. En dat z'n familierelaties niet enorm veel in beeld gebracht zijn maakt ze nog niet meteen irrelevant. Kratos komt misschien over als simpel doordat hij geen andere stemming lijkt te hebben dan woedend, maar dat vind ik juist wel mooi, omdat hij echt een product, of liever, restant is van zijn verleden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Eerst een belofte maken en vervolgens erom gaan janken wanneer hij zijn vrouw en kind afmaakt waar hij zowiezo nooit om leek te geven. Volgens mij gaven ze duidelijk aan in GoW:Ascension dat hij sws wel om zijn gezin gaf. Het is immers de hele kern van zijn wraak tegen de goden. Hij gaat zelfs zo ver om de jongste generaal in Sparta te worden om zijn gezin te beschermen. Check ook de tattoo die heeft hij speciaal heeft laten zetten ter nagedachtenis aan zijn broertje, super lief van zijn kant. En komop hij heeft de as van zijn gezin op zijn huid vanwege een vloek die hem constant laat herinneren hoe hij per ongeluk zijn vrouw en dochter die nacht had vermoord omdat Ares ze in die slachthuis had geplaatst, natuurlijk moet hij elke dag daarna zich super schuldig en verdrietig voelen alleen heeft hij dat allemaal in woede veranderd om niet mentaal te breken. In GoW2 zegt hij letterlijk zelfs "i'm what the gods have made me" indicatie dat de "nieuwe"/woede/wraak Kratos gemaakt is vanwege de goden. De goden krijgen gewoon terug wat ze verdienen. Dus wat je zegt dat hij geen persoonlijkheid heeft en dat hij niets om zijn gezin gaf is totaal bullshit.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Want jij had wel doorgehad dat Ares je je eigen vrouw en kinderen zou laten vermoorden. Eerzucht knul. Kratos was geen goed mens maar dat betekent niet dat hij geen goed personage is. Hij is de vleesgeworden hubris, iets wat veel voorkomt in de Griekse mythologie. Ik zou nog steeds niet weten wat er overschat is aan die game, ik hoor alleen 'Kratos is een eikel'
Link naar reactie
Delen op andere sites

De gameplay van god of war spreekt mij ook niet aan. Er zijn aardig wat games die precies hetzelfde spelen en het boeit mij niet erg. En het gaat hier nu eenmaal over wat ik persoonlijk overschat vindt. Zelf ben ik dan weer fan van de Marx Brothers, Felicia Day, Phill Hartman, Game of Thrones, Christopher Lee, Neverwinter Nights, Jade Empire, Gladius, Mortal Kombat, Tabletop, vrijwel alle Kubrick films, Charlie Chaplin, Dr Horrible's sing a long blog, en vele andere dingen. En ik weet dat jullie hier vast ook genoeg dingen van overgewaardeerd zullen vinden. Iedereen heeft nu eenmaal hun eigen mening.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...