Ga naar inhoud

PU.nl's Domste quotes 500.


JahArmy

Aanbevolen berichten

Ik vind Greenpeace een doodenge club die consequent anderen in gevaar brengt om hun nogal extreme wereldbeeld te promoten. Voor de afwisseling ben ik het met Ilja eens. Leger des heils is trouwens een christelijke propagandaclub, gezien het aantal overtuigd atheïsten hier op het forum kan ik me niet voorstellen dat veel mensen graag daar geld naartoe zien gaan.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgens mij heb je gewoon een beetjs angst voor linkse zaken. Het leger des heils komt op voor de armen in nederland, dat het christenen zijn is voor de mensen die ze helpen niet relevant. En ja, greenpeace is soms te extreem, ze genereren hiermee echter wel de broodnodige aandacht voor bijvoorbeeld klimaatverandering en overbevissing.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>En probeer jij maar eens goede doelen te vinden die 100 procent clean en transparant zijn. Jij geeft geld aan malafide organisaties omdat er nou eenmaal niets beters is? >dat het christenen zijn is voor de mensen die ze helpen niet relevant. Voor mij persoonlijk is het zeer belangrijk dat ik geen geld uitgeef aan christelijke propaganda, los van het mismanagement dat altijd wel aanwezig is bij goede doelen (zoals de directeur van het ALS fonds). En omdat het kan een voorstelletje voor een goed doel: KWF, Unicef of een willekeurig weinig hip fonds dat nooit negatief in het nieuws komt en geen levensbeschouwing vertegenwoordigd.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

>En ja, greenpeace is soms te extreem, ze genereren hiermee echter wel de broodnodige aandacht voor bijvoorbeeld klimaatverandering Klimaatverandering heeft altijd bestaan, ga er van uit dat een groep zoals (en vooral) Greenpeace daar niets en kan of gaat veranderen. En zeg nou zelf, als jij geld doneert aan een goed doel doneer je dan omdat je denkt dat je iets of iemand helpt en je daardoor uit eindelijk beter ook voelt, alsof je weer een panda redt? Uiteindelijk heb je totaal geen idee waar het geld dat jij doneerde na toe gaat, oftewel je heb de illusie in jouw kop dat je iemand/iets hielp en dat is iets dat verkoopt. Het meeste blijft in eigen zak en een groot deel gaat ook naar marketing. Er was een keer een vent, ben even zijn naam kwijt, maar die had ook een goed doel opgericht voor mensen in Afrika maar in plaats van het geld overmaken naar een of ander iets daar ging hij zelf naar Afrika heen en gaf daar het geld aan de mensen. Zodat hij wist wat er met het geld gebeurden.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

>k wil gewoon winnen om knetter-stoned met een jonko te feesten en cod te spelen. Met een beroemdheid nog wel is altijd meegenomen.

3x.gif                                                                                                                                                               spacer.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Spyz0r: >Mjah, toch wel leuk om sochtends de kamer binnen te lopen in je boxers en 'Xbox On' te zeggen en je Xbox gaat aan. Ook handig om de QR codes te claimen en leuk voor je vriendin die niet zo hardcore gamed als jij... (of je kids). Voor de hardcore gamer niet heel interessant, voor de rest (ook een grote markt...) wel. die ''kids'' deed het hem
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...