Ga naar inhoud

PU.nl's Domste quotes 500.


JahArmy

Aanbevolen berichten

>Weet je was hier zo "grappig" is? De mensen die een hoog getal naast hun naam hebben staan, denken dat ze de allesheersers zijn. Jezelf proberen op te hemelen door een ander naar beneden te halen is waar veel mensen zich schuldig aan maken. Als dit jullie "humor" is, moet je toch even naar jezelf kijken en lezen wat je allemaal schrijft. Dacht dat het community heet? Ik zou graag met je in discussie willen gaan Mitch, maar die vogel die net voorbij vloog buiten vind ik net iets interessanter.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Wat een dom wijf zeg tering.Nl is 1 van de duurste landen voor mobiel internet door gebrek aan concurentie kuch kartelvorming kuch >Hoop echt dat ze europese markt gaan maken kan een stuk goedkoper.Roaming is echt diefstal prijzen voor mb's#*! Ons aller koning Wim op een artikel van de Speld: http://www.speld.nl/2015/02/18/europa-moet-ons-niet-lastigvallen-met-goedkoop-internet/
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik merk dat de Order review jou wel heel erg dwars zit. Imo geeft Jan slechts aan dat er niet alleen maar slechte reviews op het interwebz staan. Ik snap dat Jan wel eens overenthousiast is met het spelen en reviewen van een game, maar waarom zou hij het niet zo kunnen ervaren? En game beoordelen is ook voor een gedeelte subjectief en geen wetenschap. Ik snap de hele ophef erover niet zo.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Mooi om te zien hoe de reacties uiteen lopen. Gelukkig maar. En ja, een review is idd geen wiskundig proces maar een persoonlijke mening. Ik heb de game beoordeeld op wat het is, niet op wat het niet is en ook niet wil zijn. Groot verschil met sommige recensies die allemaal dingen aanhalen die niet bij dit type game hoort. Ik wist van tevoren dat het een UBER rechtlijnige, filmische game zou worden met QTE's . Als je daar dan na afloop over gaat klagen als reviewer, tja. Net zoals als een tosti bestellen en klagen dat de kaas gesmolten is.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...