Ga naar inhoud

PU.nl's Domste quotes 500.


JahArmy

Aanbevolen berichten

De vergelijking is op zich wel leuk bedacht, maar klopt van geen kant. Rechtlijnigheid en QTE's worden bij de meeste reviews die ik gelezen heb helemaal niet (of nauwelijks) gerekend tot de minpunten. Het zijn vooral de slechte pacing, slechte AI, zeer hinderende zwarte balken, saaie gameplay, aparte niet-geïntegreerde stealth sections etc. die worden genoemd als de grootste minpunten. Om alle kritiek op de review te pareren met de onderstaande vergelijking is dan ook gewoon onzin.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Helaasch, Rebenga. > Imo geeft Jan slechts aan dat er niet alleen maar slechte reviews op het interwebz staan. Ik snap dat Jan wel eens overenthousiast is met het spelen en reviewen van een game, maar waarom zou hij het niet zo kunnen ervaren? Ten eerste maakt Jan - als hoofdredacteur van de PU - hier positieve reclame voor Insidegamer en Gamer, dat is uiteraard gewoon schaamteloze vriendjespolitiek nu ze allemaal op het zelfde kantoor zitten. Ten tweede heeft *The Order 1886* van veel recensenten een [matige score](http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-order-1886) gekregen, maar Jan Meijroos heeft het natuurlijk bij het rechte eind en de rest niet.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

> Ik merk dat de Order review jou wel heel erg dwars zit. Ik citeer; *''Het probleem is niet specifiek de kwaliteit van de game, maar de kwantiteit; de volle €65 voor een AAA game die je na gemiddeld 8 uur hebt uitgespeeld is gewoon ronduit belachelijk voor die prijs.''* *''Het is zeker een goed spel met een interessant thema, fascinerende wereld en spectaculair visueel genot, maar het is de helft van de prijs waard als je het vergelijkt met welke andere next-gen games, en de content die deze hebben, je kunt aanschaffen voor dezelfde prijs.''*

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citatie van mijzelf, overigens. Het probleem is dat het een €65 kostend, zeer lineair AAA game is met gemiddeld 8 uur gameplay, en weinig replay-gehalte - naast het feit dat het verhaal ook hier en daar belangrijke punten links laat liggen. Dat kan echt niet, en dat moet men afstraffen met slechte cijfers. Een 8,5 is absurd hoog voor The Order.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
Working, ik spreek Batman niet aan, ik verbeter slechts zijn taalfout en Wim is het niet waard aagsproken te worden met U.

3x.gif                                                                                                                                                               spacer.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...