Ga naar inhoud

CDAB 56 [LVI] Hans Sach heeft recht op een Singernaaimasjien


quincy

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,6k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>Altijd beter een tijger in een dierentuin dan een circus though. Allebij even kut. Het verbaasd me dat die tijgert nog niet is afgeschoten...oh wacht..ze hebben natuurlijk een hoop betaald voor dat arme beest...laten we'm daarom maar niet afschieten. Die arme beer heb niks gekost, sterker nog; die loopt alleen maar in de weg.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Stel je niet zo aan. Als dat een natuurgebied is waar veel gewandeld is, dan is een agressieve beer (nogmaals, beren zijn uiterst schuw) gewoon te gevaarlijk. Raul come on... lees je zin nog een keertje goed. Omdat mensen daar wandelen (in ZIJN territorium) dan is dat gewoon te gevaarlijk. Heb je helemaal gelijk in. DUS de oplossing is?! DAAR NIET WANDELEN.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ach ja. Ze hadden natuurlijk aan de bomen moeten ruiken waar de beer zijn territoriumafbakeningen tegenaan had gezeken. Je gaat daar toch niet lekker wandelen met je vrouw en hond als daar geen paadjes zijn, als het geen wandelgebied is, laat staan als er bekend is dat daar beren zitten. Er staat ook niet in je stukje dat het onbewoond gebied was, en ik zou niet verhuizen omdat een beer zo nodig z'n territorium daar wil maken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind die filmpjes en tweets eigenlijk best grappig. 'Moet je eens kijken wat een misdaden er zijn gepleegd, iedere bom een dode...' Ja huhuh. Als er in die zandbak fatsoenlijk internet was had je allang geweten dat ze eraan kwamen. Misschien had je dan ook niet zoveel massa-executies moeten houden, dat had waarschijnlijk ook wel geholpen. En maar janken dat ze het slachtoffer zijn...
Link naar reactie
Delen op andere sites

>IS moet gewoon zo snel mogelijk gestopt worden. Ander wordt t probleem alleen groter. Het probleem wordt toch wel groter. Als IS er niet meer is komt de volgende Extreme Moslim Organisatie wel weer. Je blijft aan de gang met die gasten. Eigenlijk zou je een dodelijk virus moeten maken dat alleen werkt bij mensen met Arabisch bloed/genen. Jammer dan voor de arabische mensen die wel goedwillend zijn. De goeie moeten dan maar onder de kwade lijden...maar aan de andere kant...zoveel goeie zijn er niet.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...