Ga naar inhoud

Onlangs gekocht topic


Humanoid-2

Aanbevolen berichten

Zo zijn tweedehandszaken zo verschillend, we vonden ergens een PS1 - niet getest ofzo - voor 10 euro (toch niet genomen op dat moment, wel een beetje spijt van)... En een andere zaak in centrum verkocht een PS1 met de tag "PlayStation 2" voor 75 euro.... Zelfde zaak had ook Megadrives voor 99 euro... We zijn lachend weggegaan.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja ik ken die zaken. Vaak zijn ze nog duurder dan marktplaats of 1 euro goedkoper dan ebay, want daar kijken ze graag op voor ze iets verkopen. Of nee, cataloguswaarde! haha als ze daar mee beginnen loop ik al weg. Als ik al mijn spullen kan verkopen tegen cataloguswaarde prijzen ben ik miljonair. In Dordrecht heb je ook een gameshop waar ze al jaren dezelfde nes en snes games hebben staan, omdat ze te duur zijn. Echt sukkel. In Breda was er een keer een Turk die een NES in doos had, vrij puntgaaf. Hij wilde er volgens mij iets van 1500 voor hebben hahahaha Ben gelijk op ebay gaan kijken, daar stond een gesealde voor 500.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@ katrien: 10,- is imo niet een goede deal voor een ps1 (ligt eraan wat erbij zit) maar ik heb er een stuk of 8 die allemaal voor 5,- (met controller/games) gekocht zijn, de helft bleek ook nog omgebouwd. een locale kringloop hier vraag ook altijd "gameshop" prijzen of meer :P vervelender vind ik dat ze "achter de schermen" zichtbaar nog ladingen hebben staan waar je niet naar mag kijken -_- zelfs niet als je heel duidelijk maakt dat je gegarandeerd iets gaat kopen met zo'n hoeveelheid.. duurt vaak ook weken voor ze de winkel restocken, en ze geven natuurlijk niks als je iets in wilt leveren :') ach, verliezen ze een potentiele vaste klant mee D:
Link naar reactie
Delen op andere sites

Troep? Wat is er mis met superhelden poppetjes? Is toch vet? Daarnaast hebben ze altijd nog een verzamel/verkoopwaarde, want marvel en DC is tijdloos. Ik heb minstens 20 plastic opbergbakken vol met duizenden poppetjes, voertuigen en kastelen van He-Man, Thundercats, GI JOe, Turtles, MARVEL, DC, Bikermice, Star Wars etc. Als ik dat verkoop heb ik zo duizenden euro's in mijn handen. Afijn, het is maar goed dat meer mensen het als troep zien, zo kom ik aan al die mooie spulletjes. Ow en ik geef die poppetjes ook aan me kids, vinden ze super tof om mee te spelen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...