Ga naar inhoud

Het daten topic


SW_POWN

Aanbevolen berichten

  • Reacties 675
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

O ja, ik heb mijn date ook gehad en ik beloofde jullie op de hoogte te houden, dus bij dezen. Heel leuk meisje, al minstens zeven weeshuizen wezen bouwen in Afrika. Na wat oppervlakkig gewauwel, werd het aan het eind van de avond toch spontaan leuk. Ik kan jullie vertellen dat haar geschreeuw die avond in ieder geval niet van de eenzaamheid was!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja ik weet niet eigenlijk, ik deed net mijn kleren uit en toen kwam er opeens een hele tirade: ''WAT MOET DIT NOU WEER VOORSTELLEN?! EN IK HAD NOG WEL ALLE VERTROUWEN IN JE, KOM JE AANZETTEN MET EEN MAGERE 16 CM!! JE WEET DAT IK NET EEN PAAR MAANDEN IN AFRIKA BEN GEWEEST!! JE DACHT TOCH NIET ECHT DAT IK DAAR WAS OM WEESHUIZEN TE BOUWEN?!!'' Volgens mij ging het gewoon allemaal even te snel voor haar.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>En wat bedoel je met type, uiterlijk of gedrag? Ja. >Omdat de schreeuw van de Eenzaamheid nog altijd ondraaglijker is dan het oppervlakkig gewauwel van een meisje dat ooit een paar maanden naar Afrika is gegaan om een weeshuis te bouwen. Ze is nog nooit in Afrika geweest. :S Ik schreeuwde verontwaardigd "EN DIE NEGERWEESJES DAN?!". Daar had ze zo gauw ook geen antwoord op. Ze wist volgens mij ook niet waar ik het over had.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn ideale date zou er zo uitzien : Ik haal je op. In mijn Kia Sorrento. Jij stapt in. De auto staat vol met aangestoken kaarsen. Jij zegt '...is dat gevaarlijk?' en ik antwoord 'Ja-maar ik houd van gevaar.' We gaan naar jouw favoriete restaurant, en we genieten van een fantastische maaltijd. We gaan weer naar buiten en zien mijn auto in brand staan. Jij zegt 'Je auto staat in brand, ben je niet verdrietig?' Ik haal een zak marshmallows tevoorschijn en zeg 'Nee, ik wist dat dit ging gebeuren.' En dan delen onze lippen een innig moment van samenzijn, recht voor mijn brandende auto.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...