Ga naar inhoud

Second PU meeting


littedemon

Aanbevolen berichten

Voorlopig is dit het programma als volgende als iedereen met het bovenstaande plan akkoord gaat. 15:00 ontmoeten op station Eindhoven (afspreekpunt nog te bepalen). Daarna even akward buiten het station staan praten tot we compleet zijn waarna we richting restaurant gaan. 17:00 Eten en bowlen. 20:00 Richting de kroeg. De laatkomers kunnen zich hierbij aansluiten om dan gezellig onder het genot van wat drank of glaasjes limonade het eten te laten afzakken. Bovenstaande is onder voorbehoud. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 289
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ziet er goed uit, maar gaan we nou voor 1 uur bowlen of 2 uur bowlen? 1 uur plus eten kost €26, 2 uur plus eten kost €30, kunnen we beter voor de 2 uur gaan als dat maar €4 duurder is denk ik. Om al 8 uur naar de kroeg te gaan is maybe al wat te vroeg, en met zoveel man in een uurtje klaar zijn met eten lijkt me sterk. Beter plan om 9 uur te vertrekken richting de kroeg? Voor de rest lijkt me alles prima, en steengril is sowieso tof. Goed reregeld Niels, wij zijn jouw dankbaar <3 Ik zie jullie dan gozers! Oh ja, ik ga met de auto, dus eventueel kunnen anderen meeliften om de kosten van het parkeren te delen etc.

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Om aan te sluiten na het bowlen kost je dan wel gewoon 26/30 euro, helaas. Heb even gebeld met het bedrijf. Aanschuiven kost €19,50 pp. Dus 2 uur bowlen plus steengrill = €29,50 pp en voor de mensen die later komen en alleen mee eten van de steengrill, dan is het €19,50 pp.

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...