Ga naar inhoud

Waar heb jij een hekel aan?


NoseJob

Aanbevolen berichten

  • Reacties 814
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

- Jandino Asporaat - Jeroen van Koningsbrugge - Mensen die muziek opzetten en dan geen enkel nummer af kunnen luisteren en alles na korte tijd skippen naar het volgende nummer. - Mensen die muziek opzetten en het nummer niet laten opbouwen en gewoon meteen skippen naar het midden van het nummer. - Mensen die de twee eerder genoemde dingen combineren. ECHT GA GEWOON DOOD FUCKING VIBEKILLER. - Mensen met wie je een film aan het kijken bent en dan bij elke acteur die ze herkennen dingen zeggen als "Hey kijk, hij/zij zit toch ook in film X?" NOU ENNNNNN. - Mensen die constant lopen te one uppen. - Mensen die voor het eerst in hun leven gezonder proberen te eten en dan dit na twee dagen te hebben volgehouden meteen zo betweterig worden als ik dan pizza eet of bier drink ofzo. "Weet je wel hoe ongezond dat is?" NOU EN TYFT OP. - Mensen die de roltrap nemen als er ook gewoon een trap naast is/ligt/staat/zit/trapt of wat dan ook. Tenzij je natuurlijk slecht ter been bent of een ander goed excuus hebt ofzo. - Mensen die constant lopen te bitchen over het weer. - Mensen die Blue Monday serieus nemen. - Mensen in het algemeen eigenlijk wel. - Mensen die vinden dat vrouwen geen bier kunnen drinken en mannen geen wijn. - Mensen die antwoorden met "Jahaa, met slechte mensen gaat het altijd goed, ha-ha!" als je vraagt hoe het met ze gaat. - Mensen die overal wel een hekel aan hebben. - Mensen die niet zo heel lang geleden riepen dat iedereen die anti Zwarte Piet is maar "hun bek moete houwe of anders maar terug motten naar hun eige land!!", maar na heel dat Charlie Hebdo gebeuren wel het hardste schreeuwden om het recht van vrijheid van meningsuiting en blablabla. - Ouders die het prima vinden als hun kinderen elk weekend stomdronken worden en ruzie zoeken met onschuldige vreemden, maar wel flippen als ze erachter komen dat hun kind weleens een jointje rookt. - Matthew Mcnughenganiehu - Mensen zonder zelfspot. - Onnodige haargroei op mn rug en tussen m'n reet. - Mensen aan wie je je net hebt voorgesteld en 2 minuten later je naam alweer zijn vergeten. Ok ik ga later wel verder want ik moet nu weg ok doei.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Weet jij dat deze haat geel is?

3x.gif                                                                                                                                                               spacer.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Mensen met wie je een film aan het kijken bent en dan bij elke acteur die ze herkennen dingen zeggen als "Hey kijk, hij/zij zit toch ook in film X?" NOU ENNNNNN. Doe ik ook. >Mensen aan wie je je net hebt voorgesteld en 2 minuten later je naam alweer zijn vergeten. Gebeurt mij fucking vaak. Hou je nog een beetje van me? Jandino is inderdaad compleet kut.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Mensen die roepen dat mensen in het algemeen best kut zijn. Hou eens op met je gehuil. Je bent fucking Ghandi niet. Maar ik wens mensen die dat denken veel plezier met een vriendeloos leven en de wetenschap dat ze zelf even kut zijn. Misschien ben je het niet eens met de meerderheid en vind je de meeste dingen die anderen leuk vinden niet leuk, maar newsflash, zo is bijna iedereen. Of we zijn allemaal unieke sneeuwvlokjes, of we zijn allemaal dezelfde bruine drek nadat de sneeuw 2 dagen gelegen heeft naast de bestrooide weg, van die natte tatti die zo tussen elk kutgaatje in je schoenen naar binnen seipelt. Het is maar net hoe je het wil zien.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...