Ga naar inhoud

Waar heb jij een hekel aan?


NoseJob

Aanbevolen berichten

  • Reacties 814
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

> Hou je nog een beetje van me? @Batmanjepper Ja hoor, maar ik geef je wel een handige tip mee, omdat ik zoveel van je hou! De volgende keer dat iemand zich aan jou voorstelt, herhaal dan zijn/haar naam nog ff een keer, dan is het veel makkelijker te onthouden. :) Zo simpel is het, maar als je het jezelf aanleert gaat het onthouden je echt stukken makkelijker af, want mensen zullen je ook meteen corrigeren als je het verkeerd uitspreekt. > wow Bob, jij hebt een hekel aan veel dingen. Is er iets waar je geen hekel aan hebt? @Workingplayer Neem m'n lijst niet al te serieus, ik het niet zo snel een hekel/haat aan iets of iemand, dit zijn meer van die "Ugh..." momenten. Over het algemeen ben ik best wel een optimistisch persoon, maar hier op het internet is het zo veel makkelijker om een zeikerd te zijn. In het dagelijks leven geniet ik juist van die kleine momentjes die dit leven zoveel leuker en interessanter maken. Zoals eergisteravond, toen ik onderweg naar mijn werk over de Erasmusbrug fietste en alles om mij heen zo mistig was dat ik zowel links als rechts van me alleen maar duisternis zag en mijzelf in een soort van lichttunnel waande. <3 "Want juist het kleine in het leven, doet in mij het kleine laten leven. Een groot gevoel, maar klein gegeven." https://www.youtube.com/watch?v=J4p2Le7J2dM Ik begin nu behoorlijk als Uhurus te klinken, dus ik laat het hierbij zitten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

'Downen' als alternatief voor 'downloaden'. Opgedonderd. Jandino Asporaat. Fransen. De familie Hazes. Uplay. Moslims die doen alsof het ons niks kan schelen dat hun 'broeders' in Syrië worden afgeknald. Mensen die zeker weten dat ze iets gezegd hebben terwijl ze dat niet hebben gedaan. Het einde van Mass Effect 3. Fransen. Mensen die kankeren over 'heteronormatief' taalgebruik. Speciale toiletten voor transseksuelen. Luidruchtige Duitsers in toiletten in restaurants langs de Autobahn. Fransen. RTL Boulevard. Fuck het, gewoon alle BN'ers; wat een stel talentloze zelfpijpende nepotistische non-valeurs. Mensen die een pretentieus vocabulaire utiliseren zonder echt zinnige dingen te zeggen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Toeristen op het fietspad Eenrichtingswegen wanneer je auto rijdt Kakelende oude vrouwen wiens telefoons niet op stil staan in de stiltecoupé van de trein Kakelende vrouwen wiens telefoons niet op stil staan in de stitlecoupé van de trein Kakelende vrouwen in de stiltecoupé van de trein Mijn moeder terwijl we samen film kijken en ze duizend vragen stelt over de film Giel Beelen Mensen die voor de Pietendiscussie ''JA MAAR IS ONZE CULTUUR'' als argument aandragen Mensen die naast elkaar op de roltrap gaan staan terwijl de hele roltrap leeg is en je daardoor aan de linkerkant niet door kunt lopen om je trein te halen Mijn school die pas een kwartier voor de deadline van je paper de Ephorus link opengooit, terwijl je je paper eigenlijk al een dag af had Wanneer je in een restaurant of lunchroom een gerecht bestelt en je er allerlei ongevraagde sauzen bij krijgt die zodanig over je gerecht verspreid zijn dat je ze er amper omheen kunt eten etc.

boys.gif.19dd9db9788bf9b94e60f95649e3720c.gif.fa83cd4c4b469f466a5c64ee0256b065.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...