Ga naar inhoud

CDAB 68 [LXVIII] Met een kater naar de boom kijken.


mohamed

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,2k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>Het ligt echt aan je werksector waar je werkt. Daar moet het in worden toegestaan en moet je het kunnen representeren. Ben ik niet helemaal met je eens. Ik denk dat het per persoon verschillend is hoe die er naar kijkt. Als ik ff naar mezelf kijk; ik zit vol onder de tatoeages en 5x per week ben ik super netjes gekleed. Dan heb ik een chino aan met daaronder nette schoenen, een mooi wit overhemd en bretels of een stropdas erbij. De mouwen van mn overhemd opgestroopt (vanwege o.a. de hitte hier) en dan zijn m'n tattoo's zichtbaar. Netjes, maar wél met tattoo's. Als ik bijvoorbeeld in een juweliers winkel door iemand geholpen wordt die er ook zo netjes uitziet, waarbij ik tegelijkertijd z'n tattoo's kan zien, dan heb ik er persoonlijk geen probleem mee want het zegt ten eerste niks over de persoon en ten tweede ben ik gek op tattoo's dus daardoor accepteer ik het sowieso. Maar er zijn altijd mensen die het daar niet mee eens zijn (vaak ouderwetse mensen), die er dus wel problemen mee hebben. Het is dus gewoon een persoonlijke smaak. Of je nou een product verkoopt van duizenden Euro's / Dollars, of dat je bij de H&M achter de kassa staat, **ik** zal me nooit storen aan iemand z'n tattoo's ongeacht de branche waar hij/zij in werkt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Om er nog even op terug te komen, zo ongeveer loop ik er dagelijks bij. Niks mis mee. Het zegt meer iets negatiefs over de persoon, die over mij oordeelt, dan over mij. http://31.media.tumblr.com/220e7e2e06af3d36917a40fdfb50c345/tumblr_mm3ijgCYVr1sobnkpo1_500.jpg https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/14/1e/ae/141eaec6748374fe8b9c5b0d0cb08c68.jpg http://www.hewett-recruitment.co.uk/uploads/images/tattoo-business-suit.jpg https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/dc/3e/bc/dc3ebc1792bef31104dc9bdc97f6c7cc.jpg
Link naar reactie
Delen op andere sites

Toch wel vreemd hoeveel mensen hier zo'n naïeve houding hebben tegenover oordelen. Je mag in dit land zeggen wat je wilt, je mag denken en geloven wat je wilt en je mag eruit zien hoe je wilt. Maar dat er wel degelijk consequenties zijn is toch niet iets nieuws? Dat je het niet zo hebt op allochtonen mag je best vinden, maar dat je dan wordt veroordeeld door het grootste deel van het volk is nou eenmaal een consequentie. Dat geldt net zo goed voor je uiterlijk (Dan wel piercings, tattoos, hoofddoekjes of een kleurrijk kapsel). Dus ik ben het er wel mee eens dat je je zo dient de gedragen zoals je werkgever dat wil zien. En dan bedoel ik dus gedragen in de breedste zin van het woord. (Uiterlijke voorschriften, maar ook zeker je overtuigingen als je die uit.) Maar ik vind het weinig verrassend allemaal. We beoordelen mensen allemaal, op uiterlijk, gedrag en overtuigingen. Dat is niet nu eenmaal hoe het is. We zouden allemaal wel willen dat je volledig geaccepteerd worden om wie we zijn en wat we vinden. En dat gaat verder dan alleen piercings en tatoeages.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>De mouwen van mn overhemd opgestroopt (vanwege o.a. de hitte hier) en dan zijn m'n tattoo's zichtbaar. Je hebt wel mazzel dat je werkgever dat dan accepteert. Ik werkte in een restaurant waar iedereen dezelfde outfit aan had: zwarte blouse, zwarte broek, zwarte sloof en oranje stropdas. Ik moest met 34 graden op het terras werken van 12 tot 22 en mocht als enige mijn mouwen niet opstropen omdat ik een (best wel kleine) tattoo op mijn onderarm heb staan =\

boys.gif.19dd9db9788bf9b94e60f95649e3720c.gif.fa83cd4c4b469f466a5c64ee0256b065.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik fin ook nie dat as iemand zo nu en dan een spelfoutje maakt dierekt als dislekt neergezet mag worren. Ik fin het gwn mooi! Snap nie dat dr mensen zijn die meteen n orrdeel over vellen. segt tog niks over mij als persoonn toggg!?

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...