Ga naar inhoud

CDAB 68 [LXVIII] Met een kater naar de boom kijken.


mohamed

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,2k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Godverdomme. Ik ga steeds slechter zien. Ik heb al tering slechte ogen maar nu wordt het alleen maar erger. Een bril wil ik niet en lenzen gaat het ook niet worden. Toen ik zo'n oogtest liet doen kon ik m'n ogen amper al open houden, de man die mij hielp zei dat het dan al helemaal lastig ging worden met lenzen. Ogen laten laseren is misschien een optie, maar daarvoor moet je zicht stabiel zijn volgens mij en ik ga er alleen maar op achteruit. Echt kut. tl;dr: van 480p naar 360p is kut.

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Geld is geen probleem ervoor. Als het helpt dan is het goed. Maar inderdaad is er geen garantie op slagen, maar 95% slaagt in één keer en van de 5% heeft bijna niemand een derde behandeling nodig. Vaak zijn dat de mensen met -7 of -8. Maarja, dadelijk ben ik de lul en ben ik nou net diegene waarbij het niet goed werkt. Ik wil gewoon geen bril, ik heb daar geen hoofd voor. En pielen met lenzen is ook niks, heb iets tegen dingen met ogen dus zal niet gaan lukken neem ik aan. Ben niet blij! :(

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Persoonlijk heb ik niksl met brillen, ze staan mij gewoon niet. Heb nu zelf al een jaartje of 8 zachte lenzen, kocht ze eerst altijd bij de opticien voor 145 euro voor een half jaar. Nu haal ik ze bij de kruidvat voor één tiende(!) van de prijs, en volgens die zelfde opticien is de kwaliteit nagenoeg hetzelfde lol.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Die onwijs grote tunnels zijn verschrikkelijk inderdaad. Tatoeages vind ik wel weer mooi (ligt aan hoe wat en waar natuurlijk). Persoonlijk ben ik groot fan van Yakuza en het liefst een sleeve op de linkerarm. Eerst wel wat kilootjes aankomen want een gespierde breinaald ziet er niet uit natuurlijk. http://tattooeve.com/wp-content/uploads/2013/10/the-Yakuza-Tattoo-ideas-and-meaning-for-men-on-sleeve.jpg
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Squall 32 Tekeningen op lichaam ok, maar die oren......dat komt echt nooit meer goed. Zou dat zelf nooit doen. Mensen die zeggen dat dat weer 'dichtgroeit' zijn ook ultra dom. Levende bewijs zit hier. Ik was iets te fanatiek en zat op 8mm en heb toen mijn oren gescheurd, ze zijn VOLLEDIG DICHTGEGROEID. Note: dit is 8mm. http://2.bp.blogspot.com/-UZ29PRJe9SE/ULVyyx4DrNI/AAAAAAAAAcU/d9u2PK2RZPE/s1600/earstretching.jpg Nu moet ik er wel bij vermelden dat ik het nam op iets wat permanent was aangezien ik naar 14mm ging en daar stopte. Dus je moet inderdaad ook niet verwachten dat het dichtgroeit en dat het een garantie is, want alles boven de 6 groeit meestal niet meer dicht.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...