Ga naar inhoud

Oorlog topic


Theitanic

Aanbevolen berichten

  • Reacties 126
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

  • 3 weken later...
*DDG-173 Kongō* en andere schepen van de Japanse Maritieme Zelfverdedigingskrachten. http://i.imgur.com/fjY9Jmv.jpg Twee Japanse *Kongō*-klasse http://maros-images.sakura.ne.jp/sd1/fleet_review_2012_23.jpg Japanse Jagers (Destroyers) http://i.imgur.com/ef3Ptg4.jpg Japanse *Murasame*-klasse Jagers. http://i.imgur.com/x71aLMO.jpg Twee Zweedse korvetten van de*Visby*-klasse. http://i.imgur.com/4C5ts3z.jpg Eskader van Zuid-Koreaanse *Gumdoksuri*-klasse patrouilleschepen. http://i.imgur.com/j3yADeR.jpg HMS *Hood* van de Royal Navy in 1924 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/31/HMS_Hood_%2851%29_-_March_17,_1924.jpg

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja hier is het op het moment waardeloos ja maar wij hebben hier ook geen zelfmoord gekkies rondlopen Maar in Afghanistan en Mali waar wij nu onder andere zitten zijn ze wel handig. 50% van de slachtoffers in Afghanistan komen door bermbommen, daarnaast zijn zelfmoord terroristen ook een enorme dreiging groter dan de dreiging van kogels om je oren. Dit pak beschermt soldaten tegen verminking en het verlies van ledematen, het kan ook contact houden met de communicatie centrale zonder de radio te hoeven pakken. Ze kosten 125 kop per stuk en er zijn er voorlopig pas 80 besteld, het is niet het standaard uniform van het leger geworden maar voor uitzend missies (helemaal in deze tijd) zijn ze bijzonder praktisch.
Link naar reactie
Delen op andere sites

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/eb/Patriot_System_2.jpg https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ee/M104_Wolverine.jpg https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/46/LAV-25_USMC.JPG http://i.imgur.com/PXt7riN.jpg http://i.imgur.com/9Jec2zk.jpg http://i.imgur.com/RtJ9hIj.jpg ![]http://i.imgur.com/Y4TGpp0.jpg)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind militairen die in andere plekken van de wereld ervaring opdoen en delen en tegelijkertijd een andere plek van de wereld veiliger maken nou niet echt nutteloos. Helemaal op plekken zoals Irak Afghanistan Mali en andere oksel landen wat nu broedplaatsen zijn voor terroristen. Ik zou ook wel wat tanks erbij willen zien, we hebben nu alleen licht gepantserde voertuigen niet slecht maar veel bescherming bieden ze niet tegen raketten en explosieven.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...