Ga naar inhoud

CDAB 85 [LXXXV] Wie een hond wil slaan, kan gemakkelijk een hamer vinden


Batmanjepper

Aanbevolen berichten

  • Reacties 843
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

>Ga maar sneu doen om wat er in Frankrijk is gebeurt. Lijkt me beter. Dat jij het onderscheid niet kan maken tussen een aanslag en een ongeluk waarbij onschuldige burgers worden vermoord die wonen in een oorlogsgebied, zegt denk ik genoeg over jou. Als je de vergelijking Israël en Parijs had gemaakt had ik je iets minder een mongool gevonden.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

heb er een dubbel gevoel over, word ook schijziek van al die vlaggen, je profielfoto een makeover geven maakt de wereld beter? dat was je goede daad van vandaag? maar gooit nog steeds je blikje drinken op straat? ... then again zie ik de vlag in het youtube logo en profielfoto van Mark Zuikerberg, en denk ik. ja, wel tof voor de fransen dat de wereld "Erbij" is, gewoon weten dat de hele wereld er aandacht aan spendeerd zal zeker (Charlie) een warmer gevoel geven daar. -maar Marky en Google doen dit allereerst als er positieve publicitijd te winnen valt! CRISIS ZEG IK JE! o.0
Link naar reactie
Delen op andere sites

Je kan natuurlijk de verlichte "we zijn toch allemaal mensen" knotjeshippie gaan uithangen, en heel tof de 'hypocrisie' rondom Frankrijk denken bloot te leggen (waarvoor chapeau, mijn ogen zijn geopend!). Maar als je de aanslagen in Parijs met de situatie in Syrië gaat vergelijken op basis van hun grootste gemene deler (onschuldige slachtoffers), dan misken je de situatie. Wat zo problematisch is aan Frankrijk is dat deze aanslagen in een samenleving plaatsvonden waar dit soort dingen normaliter nooit zouden moeten (kunnen) gebeuren. Syrië daarentegen verkeert al jaren in een staat van oorlog. Natuurlijk is dat bijzonder schrijnend, maar het affect dat dat heeft is anders dan een aanslag in Europa.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...