Ga naar inhoud

CDAB 85 [LXXXV] Wie een hond wil slaan, kan gemakkelijk een hamer vinden


Batmanjepper

Aanbevolen berichten

  • Reacties 843
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

>Oke, dan begrijp ik waarom zo veel mensen op Facebook nu een Franse vlag over hun profielfoto hebben. Bedankt voor de uitleg. Ik begreep niet dat er meer steun nodig is voor landen waar er normaliter geen aanslagen plaatsvinden. Had ook wel kunnen bedenken dat het minder problematisch is dat papa's, mama's en kinderen uiteen gereten worden in Syrie omdat het daar minstens een paar keer per week gebeurt. Bij dergelijke zaken is het natuurlijk sowieso onzinnig om ze te vergelijken in termen van "wat is erger/wie heeft meer steun nodig".
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Bedankt voor de uitleg. Ik begreep niet dat er meer steun nodig is voor landen waar er normaliter geen aanslagen plaatsvinden. Had ook wel kunnen bedenken dat het minder problematisch is dat papa's, mama's en kinderen uiteen gereten worden in Syrie omdat het daar minstens een paar keer per week gebeurt. Ik zeg nergens dat het *minder* problematisch is, lamlul. Ik zeg alleen dat beide situaties een *ander* affect hebben op mensen. En dat ik het *begrijpelijk* vind dat er anders wordt gereageerd op Frankrijk dan op Syrië. Zoals ik (en Seaglopur hieronder) al aangaf: dat we dingen niet op *dezelfde* manier eng vinden wil niet per se zeggen dat we ze *meer of minder* erg vinden. >Of 1 meer problematisch te noemen. Ik weet niet of dit een verwijzing is naar mijn post (waarin ik de aanslagen inderdaad problematisch noem), maar ik heb nooit gezegd dat de oorlog in Syrië minder problematisch is.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat betreft structuur vind ik Indomie overigens wel het beste (ik eet het sinds jongs af aan en ben het nog niet beu), maar als het op smaak aankomt wint Mama chicken flavour. Ik eet dat ook weleens rechtreeks uit de verpakking als ik extreem lui ben en geen zin heb om ze te bereiden! De droge noedels zijn van zichzelf al vol van smaak, dus ja. En eend zal ik nog een keer moeten proberen. Waar ik trouwens ook van kan genieten is Indomie Mi Goreng. Je bereidt het op dezelfde manier als gewone noedels, maar ipv dat je het eet met soep, giet je het weg en doe je dan de bumbu en olie erbij. Ook heel lekker.

:classic_cool:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...