Ga naar inhoud

Pray For Paris


levy999

Aanbevolen berichten

  • Reacties 253
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

>Nogmaals, ik vind het achterlijk dat alle aandacht vanuit de hele wereld op dit moment alleen naar Parijs gaat. ja maar de aandacht gaat altijd naar het westen De westerse landen (vk, nl, fa, es, etc.) waren namelijk vroeger de ultieme wereldmachten. De meeste social media en internet gebruikers zitten wss in de westerse wereld (al is China gewoon oneerlijk bezig met hun aantallen) en daarnaast zitten de grootste nieuws agentschappen (bijna) allemaal in de westerse wereld. Ik leef heus wel mee met de mensen in Beiroet, het zijn immers ook mensen. Echter is de situatie in Beiroet totaal niet relevant voor de veiligheid etc. hier

kikker4.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik snap je punt helemaal en ik ben het ook met je eens. Maar ga niet met z'n allen, en daar bedoel ik jou of anderen hier op Pu niet mee, van die stomme franse vlaggetjes zetten als avatar. Zo van; ja dan leven we mee. Ik vind dat schapen gedrag en dat is iets wat ik gewoon stupid vind. Daarnaast vind ik een bomaanslag een bomaanslag. Even erg, ongeacht de locatie.
Link naar reactie
Delen op andere sites

En dat er dan bij ons op school weer zo'n grappemaker is die een dreigmail stuurt naar iedereen. http://www.nu.nl/binnenland/4167746/tilburgs-meisje-15-opgepakt-versturen-dreigmails.html Ze is meteen opgepakt en naar de verhoorkamer gestuurd, ik ben blij dat onze school dit goed heeft aangepakt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

ja oke franse vlaggetjes zijn ook gwn stom maar aan de andere kant is het best speciaal hoe de relatie tussen de EU landen zo verbeterd is. 80 jaar geleden haatten de fransen en duitsers elkaar nog franse vlaggetjes zijn wel oke als je daarmee de 'eenheid' die europa is wil laten zien, maar voor de rest heeft het geen waarde
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Nogmaals, ik vind het achterlijk dat alle aandacht vanuit de hele wereld op dit moment alleen naar Parijs gaat. Ik vind het eerder egoistisch om te denken van "oh geen aanslag binnen europa, boeit me niet... Oh wel aanslag in europa, boeit me wel." Een aanslag is overal net zo erg pik, of het nou binnen of buiten Europa afspeelt. Blijkbaar snappen veel mensen dat niet. Wat ga je doen mocht er een aanslag in Nederland plaatsvinden waarbij één van je familieleden omkomt? Ben je er van plan dan méér bij stil te staan of preciés evenveel bij stil te staan als bij iedere andere aanslag op deze wereld? Pas op voor hypocrisie en schapengedrag want een mensenleven is een mensenleven!

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een discussie als deze is volgens mij niet te doen, puur omdat iedereen hier andere standpunten in heeft.. De een boeit het wel en de ander niet, wat ik zelf een beetje hypocriet vind is dat mensen gaan zeiken als je aandacht aan Parijs besteed, en hun standpunt is dan ''Ja maar Beiroet, ja maar Russisch vliegtuig'' Terwijl elke dag in Nigeria, Jemen, Congo Etc mensen aan lopende banden worden afgeslacht, moet je daar ook iedere dag bij stilstaan? Ohnee, we hebben het namelijk over aanslagen waar veel mensen in 1 keer omkomen, dan is het opeens (vaak voor de media) wat erger. Mijn mening is dat het allemaal even erg is, maar de beleving van zo een aanslag in Parijs is heftiger omdat het nergens anders over gaat in media en daarbuiten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Een discussie als deze is volgens mij niet te doen, puur omdat iedereen hier andere standpunten in heeft.. Inderdaad. >De een boeit het wel en de ander niet, wat ik zelf een beetje hypocriet vind is dat mensen gaan zeiken als je aandacht aan Parijs besteed, en hun standpunt is dan ''Ja maar Beiroet, ja maar Russisch vliegtuig'' Hypocriet vind ik het niet. Het is meer bedoeld van "ey mensen, er gebeuren elders ook aanslagen, Parijs is niet de enige dus je hoeft je FB avatar niet in een Frans vlaggetje te veranderen. >Terwijl elke dag in Nigeria, Jemen, Congo Etc mensen aan lopende banden worden afgeslacht, moet je daar ook iedere dag bij stilstaan? Klopt ook. Hoef je niet bij stil te staan maar het houdt niet in dat het niet even erg is. >Mijn mening is dat het allemaal even erg is. Is ook waar.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...