Ga naar inhoud

CdAB 98 [XCVIII] De honderd halen we nooit


Maanwel

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>Ik heb hem gevraagd waarom er kalende aan de andere kant van de wereld wonende 40-jarige mannen op een game-website rondhangen. Hij antwoordde:'' Midlife crisis'' Het grote verschil is alleen; ik ben nog lang geen 40 en ik ben ook niet kaal (m'n haar is wel bewust kort geschoren / gemillimetert). Daarnaast woon ik idd, voor jou, aan de andere kant vd wereld op een eiland omringd met mooie stranden en torquoise gekleurde zee dus van een midlife crisis zal nooit sprake zijn hihihihihihihi.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Stond ik net in de rij bij de kassa...kreeg ik ineens enorme buikkramp en toen dacht ik meteen: Beter een scheetje voor iedereen, dan buikpijn voor mij alleen... Het werd uiteindelijk een Silent Killer, godzijdank geen kabaal maar stiiiiinken dat ie deed. De persoon achter me zag ik naar me kijken en ik hoorde hem denken; "die was van jou, smeerlap... " Op dat moment keek ik hem aan en dacht ik; "lekker voor je klootzak, mijn vieze poep geurmoleculen die langs mijn anus zijn gegaan zitten nu diep in jouw longen..."
Link naar reactie
Delen op andere sites

Je doet net alsof ik in mijn eentje trouw. Mijn wederhelft heeft er ook wel iets over te zeggen toch. Er zijn zoveel dingen in het leven die je liever niet doet, maar toch niet onderuit komt. En zo heel erg is het nu ook weer niet. Gewoon je ding doen en er zelf lol in hebben en schijt hebben aan de 100 vreemden die van een afstand naar je zitten te kijken......shit.....
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...