Ga naar inhoud

CdAB 98 [XCVIII] De honderd halen we nooit


Maanwel

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Man dat was echt meesterlijk gegaan! De dj's waren heelde avond aan het draaien tijdens het eten al en toen dat klaar was besloot mijn familie maar alvast te gaan swingen. Dus opeens was er een dansvloer vol met blank tuig en daarnaast stond met chick in een kring met 20 geile dames hun ding te dansen. Toen ik dat zag riep me vrouw me en dus pakte ik haar bij de arm, zwierde met met dr in het rond met mijn beste salsa, uit films opgedaande danspassen kennis op een of ander vaag hiphop nr ofzo en dat was het! En iedereen bleef tot het eind lekker verder dansen . Dus daar ben ik heel goed onder uit gekomen haha. Als de foto's binnen zijn plaats ik wel een plaatje van ons als bruidspaar.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Niets, dat was het wel. Over een halfjaar moet ik nog even langskomen om de andere moedervlek na te laten kijken, maar voor nu leef ik gewoon hoor. Het kan in de toekomst natuurlijk nog voorkomen dat andere moedervlekken, waar ik zat van heb, groeien en mogelijk verwijderd moeten worden, maar daar heb je mee te leven. Na 10 dagen moet ik nog terugkomen op het ziekenhuis om de hechtingen te verwijderen en hoor ik gelijk of de verwijderde moedervlek een (kwaadaardige) melanoom is, maar de dokter ging er niet van uit. Mocht het wel zo zijn moet er voor de zekerheid nog een stuk extra huid verwijderd worden -- en ik nee aan dat ze dat ook gaan testen op uitzaaiingen.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zoek een zwarte ventilator, nergens te vinden. Ik zoek een cabin filter voor m'n auto, nergens te vinden. Ik zoek een airco-refiller, nergens te vinden. Ik zoek een grote ronde glazen vaas van +/- 20 cm hoog, nergens te vinden. Het lijkt hier godverdomme wel een derdewereldland, wat een armoe....
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...