Ga naar inhoud

CdAB 120 [CXX] Wat is ligma?


quincy

Aanbevolen berichten

  • Reacties 747
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

OMGWTFBBQ zo werkt dat niet, je hebt een maand niet gepost en komt dan hier even tof doen. Volgende de regels van het PU-gastenboek mogen we bij minstens een maand radiostilte van het moderator-team een nieuw moderator-team samenstellen dus bij deze benoem ik Relic en Workingplayer tot de nieuwe mods.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

FINALLY, THE ROCK HAS COME BACK TO CDAB!! En The Rock heeft speciaal voor onze beroepsaansteller, een heel speciaal nummer geschreven, welke hij graag ten gehore wil brengen. Amai, gaat gij er maar eens goed voor zitten zunne, voor The Rock in Concert: Hij spreekt je soms gewoon met jij aan, Maar onnodig vaak met U, Is er leven, is er leven na PU Vaak onsamenhangende epistelsels, Zomaar out of the blue, Is er leven, is er leven na PU Na PU, Na PU, Na PU, na PU, Er is leven, er is leven na PU Een hoop nep Belgisch geleuter, Passeert non-stop de revue, Is er leven, is er leven na PU Kap alsjeblieft met dat gezever, Nog liever gisteren dan nu, Is er leven, is er leven na PU Na PU, Na PU, Na PU, na PU, Er is leven, er is leven na PU Maar tegen commentaar kan hij totaal niet, Geef hem nog maar een tissue, Is er leven, is er leven na PU Als je je echt zo erg gepest voelt, Pak dan je spullen en zeg “aju” Want lieve Relic, er is leven na PU... AND THAT’S THE BOTTOM LINE, CAUSE THE GREAT ONE SAID SO!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...