Ga naar inhoud

CDAB 116 [CXVI] Wie een kuil graaft voor een ander, is geen egoïst


mohamed

Aanbevolen berichten

  • Reacties 989
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

> ene met zijn zwaard in de hand Ik zie Relic juist als iemand die zichzelf in gedachten als nobele ridder afbeeldt, vol in harnas op een mooi wit paard met een groot en glanzend zwaard in de ene hand en een groot wapperend vaandel aan een stok in de ander, terwijl hij *Deus Vult* scandeert en het lieve Avondland behoed van die nare invallende moslims.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hartstikke leuk zo'n redenering. Maar er is niet genoeg plek en middelen op zijn welvarende plek om maar iedereen mee te laten genieten. Dan lijkt het mij handiger om de mensen die er al wonen voorrang te geven. Anders wordt het helemaal een spelletje van aanwijzen.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hartstikke leuk zo'n redenering. Alleen als je mensen die er al wonen voorrang geeft ben je juist aan het aanwijzen. Ik zeg ook verder nergens dat men allemaal naar dezelfde plek moet komen. Daar zijn zoals je zegt de middelen niet voor. Maar jij en ik hebben niet het recht om dat te bepalen, en de optie om te wonen waar je wil zou voor iedereen er moeten zijn. En niet bepaald worden door mensen die ooit een denkbeeldige lijn getrokken hebben en roepen "dit stuk land is van mij." Maar er zijn wel alternatieven, zoals bijvoorbeeld de situatie pogen te verbeteren in landen van herkomst. Daar wil men ook niet aan, terwijl de mensen die hier nu welvarend leven deels die welvaart te danken hebben aan het kolonialisme, wat ook deels de reden is dat het daar zo'n puinhoop is. Veroorzaakt door dezelfde mensen die maar land claimen met denkbeeldige lijntjes.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...