Ga naar inhoud

CDAB 116 [CXVI] Wie een kuil graaft voor een ander, is geen egoïst


mohamed

Aanbevolen berichten

  • Reacties 989
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

ik haat het wanneer ik te snel eet en vol zit terwijl er nog veel meer in zou passen en dan wordt het eten koud en heb ik er geen zin meer in en krijg ik daarna weer honger (even ter verduidelijking, het gaat om een turkse pizza met kaas en sla en falafel met een zee aan knoflooksaus en honingmosterdsaus dus ik kan het niet effe opwarmen ofzo dus zwaar klote) punt
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maar vandaag was ik in het Tropenmuseum te Amsterdam. Het was maar anderhalfuur omdat ik al te laat wegging en die kreeftentram lang niet reed ivm een demonstratie/parade, maar het was leuk hoor. Er is een *"Cool Japan"* tentoonstelling, stond eerder in Museum Volkenkunde in Leiden, met culturele dingen uit Japan zoals samurai en mooie kamerschermen en anime en zo.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

> Ik vraag me dus vaak af of EarlyGamer gewoon een reactie van ons probeert uit te lokken of dat hij toch echt volledig sociaal achterlijk is. Ik hoop heel erg op het eerste, maar ben bang dat het het tweede is. Hé dat had ik vaak ook met jou, alleen ben jij gelukkig meer het eerste.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...