Ga naar inhoud

CDAB 116 [CXVI] Wie een kuil graaft voor een ander, is geen egoïst


mohamed

Aanbevolen berichten

  • Reacties 989
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Het enige provocerende eventueel banwaardige post van mij was de "pics"-opmerking van uhhh 5 jaar terug? Of bedoel je te zeggen dat je absoluut geen idee hebt waar de grens ligt of posts wel of niet kunnen en daardoor al meerdere bans aan je broek hebt gehad? Dat zou wel een logische verklaring zijn.

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Terug van twee dagen corvee, en wil toch even aanstippen dat dit naar mijn mening niet nodig was. Krijg een PM met ‘’Grapjes over kasthomo’s mogen niet’’. Pardon? Sinds wanneer niet? Beledigingen mogen niet nee, maar grapjes? ‘’Ondanks een waarschuwing toch doorgaan’’ is ook geen reden, die waarschuwing waarover ik denk dat het hier gaat was persoonlijk gericht aan Dunnedraak die opzettelijk humorloos aan het beledigen was, ik maakte meer een grapje in dezelfde trend als ‘’AJ heeft een grote neus’’ of ‘’Ramon is een zolderautist’’. Heb voordat ik het postte wel natuurlijk even gekeken of ik geen risico liep, en stuitte op deze comment van een paar dagen geleden, die duidelijk ook niet serieus was, en waar geen consequenties aan zaten. https://i.imgur.com/tBSmICQ.png Voor zover ik weet is bnwr toen niet gebanned, en dit was nog dezelfde dag als die waarschuwing. Niks aan de hand dus, zou je denken. Zeker omdat na mijn comments Orangemic er ook nog humorvol op reageerde (Orangemic heeft me ook niet gebanned). Vervolgens krijg ik vijf uur later toch per mail een melding van OMGWTFBBQ dat ik en ban heb. Als andere mensen hun mede-users belachelijk mogen maken met dezelfde beledigingen zoals ze al jaren doen (zolderautist, grote neus, Duitse nicht, etc) en deze vergelijkbare grap een paar dagen geleden nog zonder consequenties gemaakt werd door bnwr (zie screenshot) en ik er wel voor gebanned wordt, en de PM die ik krijg hetzelfde is als altijd als ik een ban krijg blijft alleen de suggestie over dat ik ben gebanned omdat ík het ben, en men meteen het oordeel heeft dat het provocatief bedoeld is. Dat mag natuurlijk, maar geef dat dan gewoon toe.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...