Ga naar inhoud

Wat is de shitste game mening die je hebt?


ajaxboy63

Aanbevolen berichten

  • Reacties 132
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ik heb destijds enorm genoten van GTA III, Vice City, San Andreas en V. Tot op de dag van vandaag begrijp ik GTA IV nog steeds niet. Ik heb meerdere malen geprobeerd erin te komen maar moest elke keer na een flink aantal uren spelen concluderen dat ik er gewoon geen zak aan vond, waarom weet ik niet precies. Echt niet leuk om te spelen gewoon.
Link naar reactie
Delen op andere sites

De rpg assassin's creed's (origins, odyssey en valhalla) zijn ontzettend matig als zowel rpg, en als assassin's creed. Combat is ok, maar niks bijzonders, verhaal is bagger, wereld is copy paste voer dat 25 uur aan assets oprekt tot 90 uur en heeft de diepgang van een pierenbaadje, en het lootgrinden is zo zielsdodend saai. En om in te haken op ghost of tsushima, dat is een okaye game die beter lijkt omdat het 30% minder saai en 80% meer stijlvol is dan de ac games die het kopieert.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zal een van de zeldzame mensen zijn, die het hoofdverhaal van GTA IV beter vond van GTA V. Ik vond het maar niks, het volgen van drie personen en daarin het constante afwisselen. Ik GTA IV volg je dan weer een ongelukkige man die onder valse voorwendselen naar Liberty City wordt gehaald terwijl hij aan zijn verleden probeert te ontsnappen wat ook nog eens hopeloos mislukt, maar zich wel weer langzaam een weg omhoog knokt. Zo raakte ik meer met Niko verbonden omdat ik steeds met hem speelde. GTA IV heb ik ook al meerdere keren uitgespeeld, iets wat ik met GTA V weer niet heb gedaan.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...