Ga naar inhoud

Het Grote Verkiezingen 2021 Topic


DennisDeMenace

Aanbevolen berichten

  • Reacties 800
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ja dat snap ik dus ook niet. Dat je als extreme partij wat wappies in het publiek hebt staan die graag "de kartelpolitici" willen berechten / aan een boom willen opknopen, soit. Dan krijg je zo'n vraag, en in plaats van dat je reageert met "ik ben geen voorstander van het berechten van politici die geen wetten hebben overtreden" kom je met een verhaal aanzetten over Hermann Göring en waarom het zo jammer is dat die man in Nürnberg de doodstraf heeft gekregen voor zijn rol in de genocide van 6 miljoen mensen.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tevens: https://www.youtube.com/watch?v=tCxTvybYVnI Bij 1:00:38 wordt de vraag gesteld waarop Thierry dus antwoord geeft. Hij doelt dat wensen meegestemd moeten worden. >kom je met een verhaal aanzetten over Hermann Göring en waarom het zo jammer is dat die man in Nürnberg de doodstraf heeft gekregen voor zijn rol in de genocide van 6 miljoen mensen. Ben er mee eens dat Nürnberg is slecht voorbeeld is maar je stelt je wel heel erg aan. Maar goed, verkiezingstijd.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Bij 1:00:38 wordt de vraag gesteld waarop Thierry dus antwoord geeft. Hij doelt dat wensen meegestemd moeten worden. Huh? Ik hoor de volgende vraag: "iets voor half 4 vond Femke weer een excuus om ons van het plein af te vegen. Kijk eens. En ik denk, van ja Femke die dient weer Rutte, maar ik heb eigenlijk zo'n beetje het idee van ja zijn er nou eens geen mensen die eigenlijk voor een soort tribunaal moeten verschijnen" *applaus* Femke Halsema is burgemeester, dus die kan überhaupt niet weggestemd worden. Ik denk dat je hier wel erg coulant bent naar deze FVD meneer, die heeft gewoon flink naar de speeches van Trump zitten luisteren en denkt dat "Lock Her Up" ook voor Femke Halsema kan gelden omdat ze om de zoveel tijd de coronaregels handhaaft. Voor de rest snap ik het argument van Baudet dat hij een onpopulaire maar wel te rechtvaardigen kant kiest in een netelige rechtskundige kwestie (zelfs de leugenaars van de NOS plaatsen die kanttekening: https://nos.nl/artikel/2369884-ophef-over-neurenberg-voorbeeld-forum-leider-baudet.html ), maar dan blijft de grotere vraag nog steeds: waarom. Waarom ga je dit soort dingen roepen tijdens een speech, als leider van een partij die al maanden in het nieuws is vanwege antisemitisme in hun whatsapp groepen?

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Waarom ga je dit soort dingen roepen tijdens een speech, als leider van een partij die al maanden in het nieuws is vanwege antisemitisme in hun whatsapp groepen? Omdat er dit speelde: https://twitter.com/thierrybaudet/status/1363948931558825985 Wordt ook in het artikel gelinkt dat jij linkte. En dit: https://twitter.com/thierrybaudet/status/1363948931558825985 Dus die knakker had eerder al een vraag gesteld, in Zoetermeer. Nu snap ik dat men dit niet zomaar weet maar het geeft wel meer context op het antwoord dat Thierry gaf. Toegeven had Thierry dit in Gouda er wel bij kunnen zeggen, dat die knakker dus al een eerdere vraag had in Zoetermeer, want dat zou de boel wat duidelijker gemaakt hebben. Of hij had het anders kunnen brengen, met hetzelfde punt.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ah check. Aan de ene kant is het ergens wel schattig dat Baudet daadwerkelijk met de "lock her up" wappies die hem het hele land door volgen in discussie gaat voor een lopende camera. Aan de andere kant is het ook ontzettend naïef om met wappies in discussie te gaan voor een lopende camera :'). Gewoon een kort antwoord geven, negeren dat dezelfde gek in Zoetermeer over het Nürnbergtribunaal was aan het leuteren en door met je verhaal.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

https://www.ad.nl/binnenland/toch-boete-en-strafblad-voor-grapperhaus-na-overtreden-regels-op-bruiloft-ben-er-niet-blij-mee~acf5c0ef/ Grapperhaus heeft (tot het generaal coronaboetepardon) toch gewoon met een strafblad rondgelopen? Daarnaast is de juridische situatie veranderd tussen de gevallen. Toen Grapperhaus fout zat was alles geregeld via noodveroordeningen. Sinds 1 December is de tijdelijke coronawet van kracht dus liggen de maatregelen en bijbehorende boetes wat beter verankert in de wet. Thierry Baudet is een kansloze debiel die zich gewoon aan de wet heeft te houden terwijl hij campagne voert om de wet aan te passen.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kreeg gisteren een filmpje doorgestuurd van een debat tussen Baudet en Azerkan bij de NPO. Paar hoogetpuntjes: - We moeten mentaal weerbaarder worden en dan is de pandemie ook geen probleem. Dus als al die 100.000+ Britten die zijn overleden gewoon wat positiever in het leven stonden waren ze er nog gewoon geweest. - Doktoren (zoals JIJ! Daarom neem ik je mening in deze ook niet serieus!) vinden vaccins vet geil en hebben daarom hun eed van Hippocrates in de fik gestoken. Die hebben nu namelijk al alle medicijnen die ze nodig hebben maar denken "hahaha als we ze allemaal dood laten gaan krijgt iedereen een vaccinatie!" - Er zijn "veel" virologen die Corona een griep vinden. Maar de NPO weigert hun te laten praten. Dat komt omdat de NPO ingefluisterd wordt door Bill Gates. (dit is geen hyperbool, hij zei het echt)

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...