Ga naar inhoud

CdAB 114 [CXIV] Als je een smurf wurgt, welke kleur krijgt hij dan?


quincy

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Aha! Dus je begreep wel een beeld schetste van neukende Dunne en AJ, dat was inderdaad de crux van het grappie. Komt er toch nog iets binnen :). Dat je zelf je vriendin erin wil betrekken mag van mij best hoor, maar kruip dan niet meteen in de slachtofferrol dat ik 'm bewust beledigd zou hebben. Ik vind dit alles namelijk vrij lullig voor AJ.

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jas en Dunnedraak trouw anders met elkaar ofzo stel sneue honden dat jullie zijn zo met elkaar.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

>maar kruip dan niet meteen in de slachtofferrol dat ik 'm bewust beledigd zou hebben. Ooh , maar ik dacht dat het beleid hier daarop was gebouwd. Probeer gewoon de mods te helpen. Zelf kan het mij weinig schelen dat je grapjes maakt. Dacht daar ik dat, een weekje ofzo geleden, al aardig duidelijk had gemaakt.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

De mods zijn gewoon beesten. Zo stond Kotter daar, gisteren en eergisteren, in de fabriek dozen te stacken. De temperatuur in de fabriek was 42 graden celcius. Bertje, zijn intellectueel uitgedaagde collega die naast hem stond te werken, had het zo warm dat hij zijn tong voor de verandering in zijn mond hield, er viel toch niks te kwijlen met die hitte. Het fluitje van de voorman kwam als een zucht van verlichting. Eindelijk pauze. Terwijl Kotter met de ene hand zijn fallus hielp de mountain dew van de voorgaande avond in de blokhut eruit te persen, greep hij met zijn andere hand in zijn zak naar zijn telefoon. Hij typte de site in waarin de rossige reus een legende was geworden. Hij zag dat er kansloos gereageerd werd op de frontpage, en achtte het een taak van hem om mensen even te voorzien van een fikse dosis satire. Hij duwde op de knop om in te loggen, maar al typend wist hij welke woorden zich op zijn scherm zouden vormen. "User is blocked." TL:DR: FreeKotter!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...