Ga naar inhoud

CdAB 123 [CXXIII] Quarantaine sans gêne


Saeglopur

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Maar dat zegt niet zoveel over de zwaarte van het probleem. Ik vind het erg lastig om hier iets van te vinden. Ik geloof best dat er racisme is. Ik voel mezelf niet racistisch. Als demonstranten in de media scanderen dat de Nederlandse politie in de afgelopen vier en half jaar 41 mensen hebben vermoord dan klopt dat aantoonbaar niet. Dus waar hebben we het precies over en hoe kunnen we het samen oplossen?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja goed punt, ik ben het in zekere zin ook gewoon met je eens. Het enige dat ik zeg is dat mensen die demonstreren voor een probleem dat andere mensen niet zien, niet per se betekent dat dat probleem niet bestaat en dat die mensen zeikerds zijn.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oei is de discord community op zijn teentjes getrapt :') >Daarom zitten de jongetjes hier, en de mannen daar. >Wat het extra komisch maakt dat je hier zoveel tijd doorbrengt. >Ja want op de discord zitten maar 5 verschillende mensen die alleen maar op andere mensen kunnen zeiken en tegen de redactie klagen dat er nooit iets verbeterd en dat iedereen mongolen zijn. Kijk anders eens naar jezelf BMJ. Ironisch.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...