Ga naar inhoud

Ongeopende Openbrief


game-freaker

Aanbevolen berichten

Gegroet mensen en mods, Laat het duidelijk zijn, de jaren op PU waren gezellig en heb dankzij deze half werkende site(s) mensen mogen ontmoeten die ik tof vond/vind en waar vriendschappen uitgekomen zijn. Sinds het huidige gastenboek is helaas alles naar beneden gekelderd en heb sindsdien het idee gekregen dat sowieso een iemand het hele 'community' gebeuren compleet weg wou zien gaan, ik noem geen namen aangezien dit persoon niet meer relevant is voor PU, maar de schaden is alsnog te zien, in althans mijn ogen. Het feit dat een aantal jaren terug BruinePoep.nl gemaakt was had al moeten aangeven dat er inderdaad iets mis ging maar niets veranderde en dit is het resultaat. Gezien het eindeloze gezeik om alles en niets, een kut website en nu een mod-beleid waar zelfs de communisten om zouden huilen heb ik als volgt een simpel voorstel; Geef mij een permanente ban met een verwijdering van mijn account met als gevolg dat Kotter zijn permanente ban verdwijnt en hij weer kan posten en kan doen wat een Kotter doet, indien hij dat nog wilt. Na de eerste 24 uur van Kotter zijn wederkomst kan mijn permanente ban en verwijdering ingezet worden. De voordelen zijn dat ik weg ben en dat Kotter weer terug is en vele leden weer wat tevreden gesteld zijn. Een win-win situatie voor velen. Aan de andere leden, het beste wat jullie kunnen doen is het uitzitten van deze PU versie van de Kali Yuga. Aan BBQ, bij deze raad ik je deze boeken aan: How to Win Friends and Influence People The Art of War The Prince The Book of Five Rings Laws of Manu Het zal je goed doen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Sinds het huidige gastenboek is helaas alles naar beneden gekelderd en heb sindsdien het idee gekregen dat sowieso een iemand het hele 'community' gebeuren compleet weg wou zien gaan, ik noem geen namen aangezien dit persoon niet meer relevant is voor PU, maar de schaden is alsnog te zien, in althans mijn ogen. Het feit dat een aantal jaren terug BruinePoep.nl gemaakt was had al moeten aangeven dat er inderdaad iets mis ging maar niets veranderde en dit is het resultaat. Dit is wel een accurate beschrijving van de laatste jaren hier.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik probeer op een aantal punten antwoord te geven hoewel het niet op alle punten gaat lukken: >Laat het duidelijk zijn, de jaren op PU waren gezellig en heb dankzij deze half werkende site(s) mensen mogen ontmoeten die ik tof vond/vind en waar vriendschappen uitgekomen zijn. Sinds het huidige gastenboek is helaas alles naar beneden gekelderd en heb sindsdien het idee gekregen dat sowieso een iemand het hele 'community' gebeuren compleet weg wou zien gaan, ik noem geen namen aangezien dit persoon niet meer relevant is voor PU, maar de schaden is alsnog te zien, in althans mijn ogen. Op enkele punten ben ik het met je eens, hier en daar had het wat bugjes in de website maar ik heb ook veel toffe mensen kunnen spreken via het platform. Dat de community achteruit is gegaan kan ik lastig beantwoorden, ik zie met regelmaat nog leuke topics voorbij komen waarvan ik soms wel meer van zou willen zien. Soms scroll ik naar de oude topics en er zaten veel leuke tussen, helaas zakken deze weleens weg en raken in de vergetelheid hoe leuk ze ook waren. We kunnen met z'n allen de community naar een nieuw niveau opkrikken, dit heeft wel tijd nodig maar als iederen achter staat dan moet het wel lukken. >Geef mij een permanente ban met een verwijdering van mijn account met als gevolg dat Kotter zijn permanente ban verdwijnt en hij weer kan posten en kan doen wat een Kotter doet, indien hij dat nog wilt. Na de eerste 24 uur van Kotter zijn wederkomst kan mijn permanente ban en verwijdering ingezet worden. De voordelen zijn dat ik weg ben en dat Kotter weer terug is en vele leden weer wat tevreden gesteld zijn. Een win-win situatie voor velen. Op dit voorstel gaan wij niet in om een user z’n permaban te ruilen met een ander. Kotter heeft genoeg waarschuwingen en bans gekregen dus we blijven `m niet elke keer bannen, vandaar de permaban. Ik begin het nu zat te worden over het gezeur over een ban, een waarschuwing, of een andere actie die wij als mods uitvoeren, elke user wordt gelijk behandeld. Dus niet dat de ene de immuniteit heeft. Het houd een keer op natuurlijk.

“A Jedi uses the Force for knowledge and defense, never for attack.”  – Master Yoda

Link naar reactie
Delen op andere sites

> Desnoods moeten jullie maar wat meer op jullie strepen staan bij zowel de redactie als de uitgever. Hier ben ik het overigens niet mee eens. Mods hebben verantwoording af te dragen naar het blad en de redacteuren, en die hebben weer verantwoording af te dragen aan reshift. Pu heeft een contract met reshift en zitten vast aan de haken en ogen van dit contract. Als afspraken mbt de vernieuwing niet expliciet in het contract vermeld staan kan Reshift dit lekker uitstellen en kan pu hier niks aan doen. Dan kan je wel lekker druk zetten als mod maar je hebt weinig te zeggen dus kan je er geen fuck aan veranderen. Je kan natuurlijk altijd dreigen om te stoppen als mod maar goed je bent vrij inwisselbaar als mod zijnde. Het probleem ligt bij reshift en het contract wat pu met hen heeft. Dreigen met contractbreuk heeft geen zin want pu zal reshift harder nodig hebben dan vice versa, als dat niet zo was was er al lang iets veranderd. Ik geloof wel oprecht dat mods dingen aankaarten. Alleen hebben ze niet de positie om iets te veranderen. Uit de comments kun je ook lezen dat veel van de regels hen ook maar opgelegd zijn. Het enige wat wel veranderd kan worden is de uitvoering van het moderatorschap met de gestelde regels. Of iedereen moet vertrekken zodat het reshift geld kost. Dan kan pu ook aantonen door middel van statistieken waar het fout gaat en gaat reshift misschien wel investeren in vernieuwing.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Omdat het anders zoals altijd ovverwaait: bump.Omdat het anders zoals altijd ovverwaait: bump.Omdat het anders zoals altijd ovverwaait: bump.Omdat het anders zoals altijd ovverwaait: bump.Omdat het anders zoals altijd ovverwaait: bump.Omdat het anders zoals altijd ovverwaait: bump.Omdat het anders zoals altijd ovverwaait: bump.Omdat het anders zoals altijd ovverwaait: bump.Omdat het anders zoals altijd ovverwaait: bump.Omdat het anders zoals altijd ovverwaait: bump.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...