Ga naar inhoud

Raytracing


iDylanK
 Delen

Aanbevolen berichten

Is het jullie al opgevallen hoe realistisch raytracing is? Het overvalt me vaak, dat ik buiten aan het wandelen ben, wat reflecties zie, en direct aan raytracing moet denken. Ik zie erin dat het the 'real thing' is. Een op hardware gebaseerde tool, welke de reflecties vanuit de echte wereld, één op één weergeeft. In de mate van het mogelijke, maar de basis van dit systeem, is helemaal correct, en dat zal in de toekomst alleen maar gedetailleerder uitgewerkt worden. (meer reflecties tegelijkertijd) Het doet me denken aan het PS One-tijdperk, waarin ik gefascineerd was door die blokjes in textures. (omdat die blokjes op de 16bit-systemen zeer moeilijk in 3D te renderen waren₩ Wanneer ik met de fiets aan het rijden was, verveelde ik me weleens. Ik dacht dan vaak over vanalles na, en ik herkende in sommige huizen waar ik voorbij reed, die Playstation-blokjes. Ik noemde dat: "Playstation-huizen." Nu, met reflecties buitenshuis, word ik regelmatig aan raytracing herinnerd. Wat wil dat dan zeggen? Volgens mij wil dit zeggen dat deze next-gen-consoles net zo'n grote stap voorwaarts zijn als wanneer de 16bit-systemen de stap naar 32-bits systemen maakten, en dus naar 3D. Dat is mijn vermoeden, en we gaan dat zien wanneer de ware next-gen-games komen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Blijf het mooi vinden hoe jij denkt en tegen dingen aan kijkt Mr.Gans. Een beetje een dromer en dat bedoel ik positief. Wou dat ik meer fantasie had om zo tegen dingen aan te kijken. Als je nu begint met overmatig drugsgebruik kom je over 5 jaar automatisch in de wereld van Mr. Gans terecht.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Oeh.. zit ik onder je huid mr gans? Ben je jezelf al aant opvreten? Ben je al rood aangelopen? Heen en weer aant ijsberen? Zo onzeker ben je van jezelf dat je je groot waant om je te weren tegen bergen verdiende kritiek? Zielige pisvlek. Ik hoop dat je je goed kwaad maakt miserabel klein pikkig mannetje.!!11!!. Ik lach je uit. En. Dat. Gaat. Zo!!! HAHHAHAHAHAAAAAAHHAHAHAHHAHAAAAAAHHHAAAAAAS. TRIESTE FUCKING DROL DA KE BENT!!!!11
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...