Ga naar inhoud

Crypto tijgers III: 'who let de doge out?'


stiffmeister

Aanbevolen berichten

hey ben jij ook zo'n crypto tijger? Of toch meer een crypto dOGe? Verspil jij ook al je tijd en leven aan crypto? Koop jij ook op de top en hodl je daarna voor vele maanden aan toe? Dan is dit topic voor jou! Praat hier je klinkklare onzin over de nieuwste shitcoins, dump on je haters en pump er eentje voor je moeder, ervaart zij ook nog een goede oude dag. veel plezier gentlemen
 • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

 • 1 maand later...
 • 1 maand later...
 • 2 weken later...

Kunst is een groot woord. Over het algemeen is het niet zo moeilijk om te achterhalen waar het geld ergens vandaan komt omdat mensen geld van hun normale rekening afhalen om bitcoin te kopen. Op het moment dat ze hun geld uit bitcoin halen eindigt het ook weer op een normale rekening.

Wel geestig trouwens dat al die privacylievende figuren voorstander zijn van een technologie die letterlijk openbaar is. Kun je je voorstellen wat voor een privacy-drama het is als iedereen een bitcoin rekening had i.p.v. een normale rekening? Dan kan jan en alleman precies kijken waar je je geld aan uitgeeft en hoeveel geld je hebt :')

aangepast door Avant-La-Lettre
 • Like 1

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb me even beter verdiept in de inkeerregeling van de belastingdienst. Het was niet perse zo dat de fiscus geen zicht had cryptowallets, maar de fiscus had geen zicht op buitenlandse wallets daar er geen duidelijke Europese wetgeving was over uitwisseling van deze gegevens tussen lidstaten.

 

Die komt er nu wel en vandaar de inkeerregeling zodat men met buitenlandse wallets alsnog tot inkeer kunnen komen om deze wel op te geven

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja ik denk dat ze de wallet an sich in kunnen zien, maar de transactie die de identificatie van de wallet mogelijk maakt is het moment dat een persoon het geld uit de wallet haalt en op een bankrekening zet. Nu is het delen van bankgegevens al een tijd mogelijk (als ik een paar miljoen op een Zwitserse bankrekening heb komt de fiscus daar achter), maar het kan best dat ze binnen die wet en regelgeving nog geen duidelijke afspraken hadden gemaakt omtrent het faciliteren van het delen van data die bitcoin vermogens inzichtelijk kan maken.

Lijkt me al met al een positieve zaak. Geld in bitcoin is ook vermogen, en ik neem aan dat we het hier allemaal er wel over eens zijn dat belastingontduiking slecht is.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

 • 6 maanden later...
 • 2 maanden later...
 • 5 weken later...
 • 8 maanden later...
 • 4 maanden later...

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 • Wie is er online

  • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
 • Nieuwe aanmaken...