Ga naar inhoud

Regels!


MartinVerschoor

Aanbevolen berichten

Op PU.nl hopen we mooie discussies te zien bij nieuwsberichten, artikelen, video’s en alle andere soort content die we maken en gedeeld kan worden op ons forum. Dit zijn vaak gezellige gesprekken, soms snedige commentaren en andere keren weer ronduit grappige commentaren. Om de positiviteit van de discussies te waarborgen, zijn er een aantal huisregels die gelden op deze site.

1. Discriminatie wordt niet getolereerd

Deze regel spreekt voor zich. Op geen enkele manier wil Power Unlimited geassocieerd worden met individuen die zich willens en wetens negatief uitlaten over bevolkingsgroepen, mensen kleineren vanwege een seksuele voorkeur of negatief refereren aan etniciteit van anderen.

2. Aan schelden heeft niemand wat

Het gebruiken van scheldwoorden draagt op geen enkele manier bij aan het voeren van een goede discussie. Ook al stoort het jou niet, anderen worden mogelijk wel afgeschrikt. Houd je in, het gaat maar om een spelletje waarschijnlijk.

3. Respecteer elkaars mening

Het kan zijn dat je het niet eens bent met een mening van iemand anders. Prima, laat dit ook zeker blijken, maar verval niet in het uitschelden of beschuldigen van anderen. Hierdoor ontstaan vervelende welles-nietes-discussies waar niemand wat aan heeft. Dus probeer ook niet iemand uit de tent de lokken door te trollen.

4. Link niet naar illegaal materiaal

Expliciete links naar sites waarop illegaal materiaal is te downloaden, worden verwijderd op PU.nl. Ook het actief oproepen tot het downloaden van illegaal materiaal, wordt niet getolereerd.

5. Zelfpromotie; doe het met mate

Heb je een toffe video op YouTube staan? Post het zeker!. Iets moois gemaakt en op Pinterest gezet? Zet die link maar neer! Tot twintig keer toe linken naar een artikel van je eigen fansite of het nu relevant is of niet? Nee, doe dat maar niet.

6. Haal geen oude koeien uit de sloot

Het kan voorkomen dat je het grondig oneens bent met de mening van de mods van PU.nl of je medebezoekers. Dat kan uiteraard. Maak er echter geen kruistocht van om onder ieder artikel te verkondigen dat je het nog altijd niet eens bent met het artikel dat drie weken eerder geplaatst was. Of dat je dat ene lid nog steeds niet snapt omdat ‘ie Call of Duty niet leuk vindt.

Verder sporen we iedereen uiteraard om vrolijk verder te discussiëren onder de artikelen. Mocht je de huisregels niet respecteren, wordt de reactie verwijderd. Bij ernstige overtredingen krijgt de desbetreffende gebruiker per direct een ban.

7. Auteursrechtelijk beschermde content

Het is niet toegestaan voor bezoekers om auteursrechtelijk beschermde content, bijvoorbeeld foto’s, tekst of video’s, te plaatsen op de site. Reshift Digital, uitgever van Power Unlimited, zal eventuele schade door inbreuk op auteursrechten verhalen op de bezoeker.

  • Thanks 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...