Ga naar inhoud

CdAB 99 [XCIX] I got 99 catacomben but this ain't one


Maikush

Aanbevolen berichten

  • Reacties 939
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>http://frissekijk.info/hoe-joods-is-het-kabinet-rutte-ii/ Ik snap niet dat mensen dit serieus kunnen nemen

3x.gif                                                                                                                                                               spacer.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

> Enfin, vandaag is het een bijzondere dag. Een dag van vreugde. Dit is iets dat men ons nooit af kan nemen. Lach, eet iets lekkers, maak een boswandeling met de hond, speel met je kinderen, maak een ritje, geniet van onze mooie aarde. En weet dat een nieuwe Adolf al geboren is! Ze weten van jouw bestaan, Roel.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ga nou niet zeggen dat je het logisch/goed vindt dat mensen veertigurige werkweken maken terwijl dat helemaal niet nodig is, dit vooral overbodig/nutteloos werk is, terwijl het meeste werk dat de wereld echt beter maakt onbetaald is. Er wordt geproduceerd omwille van productie, geconsumeerd omwille van consumptie, het slaat werkelijk nergens op. In het huidige systeem is een gebrek aan werk een complicatie, terwijl het juist iets zou moeten zijn waar iedereen baat bij heeft. Minder werk betekent nu dat er nieuwe banen moeten worden gecreëerd, terwijl het juist zou moeten betekenen dat iedereen wat minder hoeft te werken. Het huidige systeem omgooien, door bijvoorbeeld het vaststellen van een basisinkomen, is volgens mij de één van de beste manieren om dit te realiseren. Heb je daadwerkelijk argumenten waarom je het geen goed idee vindt (anders dan mensen worden er lui van en het is niet te betalen, want dit is beide natuurlijk gewoon niet waar), want dan hoor ik die graag. Wij hebben volgens mij namelijk een vrij tegengestelde instelling wat dit soort dingen betreft, jij lijkt alleen maar naar de negatieve kanten te kunnen kijken, en ik zie alleen het positieve. Dus verlicht me alsjeblieft met je bezwaren (pun intended).
Link naar reactie
Delen op andere sites

>>Ga nou niet zeggen dat je het logisch/goed vindt dat mensen veertigurige werkweken maken terwijl dat helemaal niet nodig is, dit vooral overbodig/nutteloos werk is, terwijl het meeste werk dat de wereld echt beter maakt onbetaald is. Er wordt geproduceerd omwille van productie, geconsumeerd omwille van consumptie, het slaat werkelijk nergens op. Als iets wordt geconsumeerd is het dus al niet nutteloos. >>In het huidige systeem is een gebrek aan werk een complicatie, terwijl het juist iets zou moeten zijn waar iedereen baat bij heeft. Minder werk betekent nu dat er nieuwe banen moeten worden gecreëerd, terwijl het juist zou moeten betekenen dat iedereen wat minder hoeft te werken. Het huidige systeem omgooien, door bijvoorbeeld het vaststellen van een basisinkomen, is volgens mij de één van de beste manieren om dit te realiseren. Banen (behalve op de subsidieschoffelaars) zijn niet te creëren, ze ontstaan gewoon uit behoefte van de samenleving. En zelfs de subsidieschoffelaars vervullen een algemeen nut. Vroeger had je geen it-specialisten, die banen zijn niet gecreëerd, die zijn nodig. Of je moet graag tevreden zijn met minder welvaart, dit maak ik wel sterk uit je post op. Misschien heb jij daar vrede mee maar ik denk dat 99% van Nederland niet waaronder de mensen die deze petitie hebben geschreven. Daarbij zitten we al met een probleem wat vergrijzing heet, minder handen moeten meer geld verdienen voor het onderhoud van een grote groep. De ouderenzorg is al helemaal stuk bezuinigd, wat gaat nog minder werkende mensen opleveren? >>Heb je daadwerkelijk argumenten waarom je het geen goed idee vindt (anders dan mensen worden er lui van en het is niet te betalen, want dit is beide natuurlijk gewoon niet waar), want dan hoor ik die graag. Wij hebben volgens mij namelijk een vrij tegengestelde instelling wat dit soort dingen betreft, jij lijkt alleen maar naar de negatieve kanten te kunnen kijken, en ik zie alleen het positieve. Dus verlicht me alsjeblieft met je bezwaren (pun intended). Het gene wat je tussen haakjes plaats is juist waar. Nog nooit van de calculerende burger gehoord? Waarom denk je dat er zoveel gesneden is in ons sociale-zekerheidstelsel? Er werd/wordt gigantische misbruik van gemaakt.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...