Ga naar inhoud

Destiny


warlord14

Aanbevolen berichten

  • Reacties 244
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>De level cap ligt op 20 voor de full game. en dat bereik je in 20 uur max. Toch hoor ik velen zeggen (dev's, journalisten etc.) dat de game pas juist echt begint vanaf level 20, dus ben zeer benieuwd wat ze daarmee bedoelen. En 20 uur max lijkt me sterk, ik denk dat level van 19 naar 20 alleen al een paar uur gaat kosten ala RPG's.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Mensen die nog een beta code willen op de PlayStation 4? Er is een makkelijkere manier hoe je aan een code kan komen. Stap 1. Ga naar de PlayStation Store Stap 2. Zoek de game Destiny Stap 3. Klik dan op ''Vooruitbestellen'' Stap 4. Klik dan op ''Door naar de Kassa'' Stap 5. Druk dan op ''Vooruitbestelling bevestigen'' Stap 6. Wanneer je dat hebt gedaan staat daar Destiny Beta, klik vervolgens op het icoontje wat er voor staat en voilá je bent hem aan het downloaden. Alleen heb je nu een pre-order geplaatst bij de PlayStation Store maar die kun je gelijk cancelen. Dit doe je door alle instructies te volgen wat hieronder staat. Op de PlayStation 4 ga je naar ''Instellingen''. Dan ga je naar ''PSN'' -> ''Accountgegevens'' -> ''Portomonnee'' -> ''Transactieoverzicht'' Dan zie je daar de Destiny pre-order die kun je nu annuleren. Veel plezier met de beta!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo de beta is voorbij hier een kleine samenvatting wat ik er van vind. Vanaf het moment dat ik destiny opstarte tot het moment dat de servers eruit gingen heb ik een kleine 30 uur in game doorgebracht. Vanaf de intro zat ik volledig in het spel. De omgeving wauw. alles geweldig. Naarmate in in de game kom, merk ik echt serieus dat mijn character sterker wordt. En dat geeft toch altijd wel een bepaald bevredigend gevoel. Verder mijn complimenten aan bungie. Ze hebben de beta goed aangepakt. je hebt kunnen eten van de verboden vruchten. je hebt kunnen zien waar je toe in staat ben straks op level 20. Nadeel : De level cap is de eerste waar ik baal. Level 20? nee dit is mij te laag. Bungie heeft gemeld dat ze de nadruk willen leggen op grinden en gear verzamelen. Nu ben ik bang met zoals iron banner events dat je nog wel snel op je volle legendary gear zit. en hoeveel verschil gaat je gear maken zodra je vol gegeard bent. Het volgende nadeel is de hoeveelheid personen tijden de PVE, ik heb vriendin(ja echt zul je niet geloven he) maar toch is het zo. 3 personen vind ik te weinig om lekker met me maten te gaan PVE'en het kan wel. moet je met zijn allen in 1 clan zitten en dan kun je strike-teams maken. Het sociale gedeelte van destiny laat ook te wensen over dit mag van mij nog wel verbeteren. Voor de rest , uitstekende beta en niks op aan te merken. PS : let niet op mijn nederlands.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...