Ga naar inhoud

Destiny


warlord14

Aanbevolen berichten

  • Reacties 244
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik ben een tijdje geleden begonnen met Destiny, en ik ben nu level 24 (titan). Alleen ik ben nu op zoek naar legendary/exotic gear alleen ik weet niet echt hoe ik dat het beste kan doen. Ik weet wel dat je via crucible/vanguard marks dat kan kopen in de tower, alleen dan moet ik rank 2 enzo zijn en dat duurt nog wel ff en voor de Xur heb ik nog aardig wat strange coins nodig. Dus heeft iemand nog tips hoe ik t (snel) kan doen...
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...
Destiny: The milking King. €40,- voor 1 nieuw gebied. Tuurlijk, je hebt aanpassingen aan de bestaande game, maar voor meer dan de helft van de prijs van de totale originele game vind ik 1 gebied wel heel karig. Waarom geen nieuwe planeet? The dark below was ook al heel karig, en alhoewel House of Wolves voor de prijs wat meer kwaliteit biedt, vind ik €40,- echt te veel voor hetgeen wat The Taken King beloofd. Steeds meer vind ik dat Destiny de contentstorm die belooft is niet waar kan maken. Geef ons nieuwe gebieden man. Ik betwijfel ten zeerste of ik deze uitbreiding ga halen als die uit komt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

De game was leuk. Voor een tijdje. Toen werd het plots zo saai dat alleen de gedachte eraan mijn humeur verpeste. Kan een destiny fan mij uitleggen waarom de hele game lijkt te draaien om farmen farmen en nog eens farmen? En voor wat? Twee kleine rijtjes items, armor en wapens. Hm... Waarom? Normaal zie ik altijd wel wat iemand leuk vind aan een game ookal vind ik het niks, maar met Destiny zie ik het gewoon niet. Echt wtf is het doel van die game in godsnaam?
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
  • 4 weken later...

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...