Ga naar inhoud

Demon's / Dark Souls


Saeglopur

Aanbevolen berichten

  • Reacties 936
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

ik heb bloodborne en DS2 sotfs. Persoonlijk vind ik Bloodborne vetter maar miss komt dat omdat ik daarmee begon. In Bloodborne is de combat wat sneller vergeleken met DS(Beetje clunkier) en Bloodborne vind ik persoonlijk gewoon wat mooier en de sfeer trekt me meer. Hoewel ze beide zijn aan te raden zou ik toch zeggen Bloodborne, het is GOTY<3.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zie alle reacties op Rebenga. Ik kan in ieder geval heel erg aanraden om te beginnen bij DS1 en dan gewoon zo verder te gaan. Van de drie Souls games (Demon's Souls niet meegeteld) is DS1 toch wel de beste. Maar als er echt geen optie is om 1 te spelen zou ik ook voor Bloodborne gaan. Tenzij je natuurlijk met de serie wilt beginnen aangezien ds3 eraan komt is het dan misschien slim om juist met een Souls game aan de slag te gaan ivm. lore enz.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...
  • 3 weken later...
  • 3 weken later...
  • 2 weken later...
Ludex Gundry hier ook down! Na eerste keer dood gaan dacht ik dat het lastig zou worden na transform, maar 2e keer neegekregen door gewoon kort op zijn rug te blijven en hem snel neer te halen. Hier voor 1e play een Cleric gekozen, welke ik fijn vond in DS2 ook, speel met 2-hand mace. Voor een 2e playthrough kies ik wel voor een class die ik niet gewend ben.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ook die vet uitziende baas al gezien in het begin gebied? Ik kon het niet laten even door te lopen in dat gangetje waar de tekst "Go back" stond, maar toch maar geld voor mijn eieren gekozen toen ik in de verte en grote baas zag staan. Later maar proberen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben er eens aan begonnen. Volgens mij begin ik te snappen waarom mensen dit zo tof vinden :D Bij Bloodborne trok ik de stijl/sfeer niet, dat is hier al veel minder een issue. Begonnen als Mercenary, want 2 wapens zijn vet, maar wellicht toch maar even als Knight gaan spelen... Overigens de 1e baas ook neergehaald in 2 pogingen, viel me goed mee. Die Crystal Lizard heb ik dan weer totaal gemist...
Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb atm niet zo veel tijd maar al wel begonnen met Dark Souls 3. Speel een Herald en heb nu de eerste boss na ongeveer 20 keer proberen weten te killen en na zo'n 15 keer heb ik dat crystalding ook gekilled. DS3 is iig moeilijk genoeg voor mij, ben atm aan het nadenken of ik mijn titanic shards wel of niet ga gebruiken om mijn wapen te upgraden aangezien de beginwapens redelijk schijt zijn als het op stat-scaling gaat
Link naar reactie
Delen op andere sites

Stat scaling betekent dat als je strenght of dex of een andere skill hoger is je wapen meer schade doet. Als een wapen bij B scaled met strength, dan is het een wapen voor een strength build en als een wapen A scaled met faith doet ie meer damage als je meer faith hebt. Fire gems zijn daarom minder goed omdat je wapen dan niet meegroeit met je level.

3x.gif                                                                                                                                                               spacer.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...