Ga naar inhoud

Waarom wel Playstation 4?


JustKloesoe

Aanbevolen berichten

Ik denk dat het ook gewoon belangrijk is om te kijken naar wat je vrienden gaan kopen. De meeste (bijna allemaal) vrienden van mij gaan namelijk ps4 halen en dat is dan ook een grote reden voor mij om een ps te halen. Want met je vrienden gamen is en blijft gewoon leuker dan alleen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 351
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ik heb een klein vraagje. Ik vind het leuk om te zien wat al mijn vrienden op psn doen en wat ze kopen en welke trophies ze hebben verdiend etc op de ps4 user interface. De sociale dingen die met game te maken hebben dus. Maar moet ik daavoor een facebook acount gekoppeld hebben om bijvoorbeeld een video van iemand op me friendslist te liken? Of om uberhaupt de sociale dingen te kunnen zien? Want ik heb en wil dus geen facebook.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Je zegt wel puur voor de 100 euro, maar mensen die geen behoefte aan Kinect hebben (ik) zouden daar niet meer voor hoeven betalen. Ik ga niet roepen dat nu de PS4 kwalitatief beter is maar de Xbox One is ook zeker niet beter als de PS4 als het op hardware aankomt. Daarom kan ik wel begrijpen dat mensen voor de goedkopere (even goeie) console gaan. En de exclusives die zijn aangekondigt voor zowel PS4 als Xbox One boeien me niet echt. Ik koop dus eigenlijk niet echt een PS4 vanwege de exclusives (behalve Naughty Dog maar daar weten we nog niks van.)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op dit moment is ps3 en X360 ongeveer 50/50 verdeeld qua verkopen, maar houd er rekening mee dat wanneer de PS4 stukken meer gaat verkopen dan de Xbox one de verdeling bijboorbeeld 75/25 kan zijn. opzich is dit niet zo'n probleem, maar zo zou de multiplayer bijvoorbeeld wel uit kunnen sterven op de xbox one. ook kunnen ontwikkelaars hun interresse verliezen in de Microsofts zijn console. Zelf denk ik dat het niet zo'n vaart zal lopen aangezien Microsoft hier waarschijnlijk zelf ook wel achter komt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...