Ga naar inhoud

HET NIEUWS DER WERELD


wo538

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>Wilders speelt een spel. Hij is slim genoeg, ik denk dat hij niet eens bestraft wordt als er een rechtzaak komt. En anders zegt hij zie je nou wel je mag niet zeggen wat je denkt. Politiek gezien is het natuurlijk knap dat hij in een verkiezing waar de twee grootste problemen van zijn partij naar boven komen (niet regeren en dictatuur) alsnog de headlines weet te halen. Maar volgens mij is dit gewoon strafbaar.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je het eens bent met Wilders ben je gewoon een makkelijk beïnvloedbaar persoon, hij is een populist en als je daar gevoelig voor bent, ben je in mijn ogen gewoon een zwak persoon. Mensen die op hem stemmen vanwege zijn uitspraken over allochtonen, maar die niet beseffen (of interesseren, je weet het nooit met die mensen) dat hij heel links is. Kortom, je bent niet echt een genie als je op hem stemt, maar dat wisten we al wel kijkend naar zijn achterban.
Link naar reactie
Delen op andere sites

http://www.nu.nl/economie/3731765/rabobank-wil-transactiegegevens-benutten.html Eerst heb je de ING die onze bankgegevens wil verkopen en nu komt de Rabobank. Is één miljard Euro winst per jaar niet genoeg ofzo? Laat die verrotte bankiers een eind oprotten. Zij zijn degenen die de hele economische crisis hebben veroorzaakt en zij zijn enigen die met zakken vol geld de crisis uitkomen. Stelletje ratten!
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Bulgaren, polen, hongaren, turken en alle andere immigranten maken zich allemaal schuldig aan de verloedering van de nederlandse maatschappij. Dit is het enigste uit jouw stukje waar ik het niet mee eens ben. Er zijn namelijk zat Nederlanders die schuldig zijn aan de verloedering van de Nederlandse maatschappij. Zat Nederlandse uitkeringstrekkers, aso's en criminelen. Hierbij denk ik aan het tuig dat veel in Rotterdam en Den Haag zit. En ik denk dan ook (sorry als ik iemand beledig, er zijn altijd uitzonderingen op de regel) dat dat veel van de stemmers van de PVV zijn. Bovendien zijn veel bijvoorbeeld veel Polen vaak hardwerkende mensen (werken vaak harder dan de verwende Nederlander), die of teruggaan naar Polen, of zich aanpassen aan Nederland. Want zij spreken wel vrij snel Nederlands.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja dat allochtonen bovengemiddeld kut zijn ben ik het wel mee eens. Dat gezeik over banken snap ik dan weer niet. De bevolking heeft altijd zo'n vreemde kijk op banken. Alsof het allemaal maatschappelijke nutsbedrijven zijn ofzo. Als Nederlandse banken je niet aanstaan. Doe dan wat anders met je geld. Weet ik veel, beleg het, ga naar een sparkasse in Duitsland, doe wat anders dan het naar een Nederlandse bank brengen. Of zeik niet.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...