Ga naar inhoud

HET NIEUWS DER WERELD


wo538

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

  • 2 weken later...
Neu helemaal niet. Boko Haram bestaat uiteindelijk toch uit een stel Calimero's, en IS is al niet veel beter. Logisch dus dat ze nu samen mensen gaan onthoofden of verkrachten. Ik hoop alleen maar dat dit ook aanleiding is voor de VS/EU om ook Boko Haram eens flink met drones te bestoken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Overigens wel amusant dat ISIS claimt *''het kalifaat uitgebreid te hebben tot West-Afrika''*, alsof al het land tussen Nigeria en Irak nu onder hun bewind is. Het doel is natuurlijk om die indruk in te wekken en kortzichtige jihadpoepers zo tot hun te trekken, maar het blijft grappig.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

D&G torpedeert ook gelijk hun halve afzetmarkt. > De uitspraak van het Italiaanse modeduo Dolce & Gabbana dat alleen heterokoppels kinderen kunnen opvoeden, is ze meteen duur komen te staan. Zanger Elton John heeft vandaag boos opgeroepen tot een internationale boycot van het modemerk. De Britse zanger heeft twee kinderen met zijn man David Furnish. 'Ik zal nooit meer Dolce & Gabanna dragen', zegt John. > et modetweetal zei vrijdag in het blad Panorama dat homostellen niet geschikt zijn om kinderen groot te brengen. 'Het enige goede gezin is een traditioneel gezin', zegt het duo. 'Het leven moet zijn natuurlijke loop hebben. Voortplanting moet een daad van liefde zijn, niet iets met buisjes, zaad uit een catalogus of gehuurde baarmoeders.' Deze en andere uitspraken van het tweetal, dat vroeger een koppel was, zijn slecht gevallen bij veel homo's, lesbiennes en biseksuelen. ~ http://www.volkskrant.nl/buitenland/elton-john-roept-op-tot-boycot-van-dolce-gabanna~a3905695/

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...