Ga naar inhoud

Assassin's Creed Unity


Daenerion

Aanbevolen berichten

  • Reacties 217
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ik lees nooit polygon reviews, ik vind ze altijd zwaar onprofessioneel. De laatste review die ik van hun las was die van driveclub waarbij ze op release het cijfer een 5 hadden gemaakt omdat er server problemen waren.. dat is inmiddels al weer aangepast maar toch.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Oké ik heb Unity net aan de praat gekregen, hier zijn wat screens. Het betreft de PC versie op medium settings. Oh en er zijn wat kleine spoilers te zien. 1. http://i.imgur.com/DgIlofd.png 2. http://i.imgur.com/uPht7Tz.png 3. http://i.imgur.com/NAlsxjf.png 4. http://i.imgur.com/46y15GL.png 5. http://i.imgur.com/A3n3QAC.png 6. http://i.imgur.com/YsMop51.png 7. http://i.imgur.com/jzk8s98.png

dwight-schrutes-face-mask.gif.8a69e214974c55a6bddec04f28102ae5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn computer heeft een GTX 780 en een i7 2600. Assassin's Creed Unity kan ik niet op max draaien met een stabiele 30 fps. Iets dat dit systeem wel aan zou moeten kunnen. Ik heb nu de settings op medium gezet. Hierbij behaal ik zo'n slordige 60 fps. Toch fluctueerd deze heel erg. Soms heb ik 70 fps, soms rond de 30. In cutscene's heb ik zelfs een paar keer de 20 fps voorbij zien komen. Het spel heeft erg vaak framedrops. Ook kom je aardig vaak pop-ins tegen. Over het algemeen oogt ACU redelijk mooi. Maar als snel vallen de lelijke vage textures op. Ook de NPC's zijn nou niet bepaald mooi te noemen. Hieronder heb ik een paar afbeeldingen geplaatst. Zo is afbeelding 4 eentje waar je de goede graphics van Unity ziet. Op afbeelding 5 kan je echter de ontbrekende textures zien. Uiteindelijk zou ik op het moment Assassin's Creed Unity niet aanbevelen. Het spel spaced hem gewoon te veel. Beter kan je even wachten tot Ubisoft met een paar patches het spel fixt. Zelf zou ik er spijt van hebben wanneer ik hier €60 voor neer gelegd heb.

dwight-schrutes-face-mask.gif.8a69e214974c55a6bddec04f28102ae5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Apart from some minor hiccups in large crowds and certain Synchronization points, there weren’t any annoying performance issues. -IGN Grappenmakers .. Ik keek vanmiddag een stream van een co-op potje en het was non-stop drama. NPC's die uit de lucht komen vallen, framerates die onder de 20fps zakken, textures die niet laden, de player kwam 2 keer vast te zitten, etc.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...