Ga naar inhoud

Assassin's Creed Unity


Daenerion

Aanbevolen berichten

  • Reacties 217
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Komt vandaag binnen met de post hoop ik. Beetje jammer van de glitches en shit maar ik vermaak al jaren zo erg met deze serie dat ik dat maar op de koop toe neem. Hoop wel dat uitgevers eens goed gaan nadenken wat ze aan het doen zijn. Het lijkt erop dat alleen nintendo titels kan afleveren die echt volledig "af" zijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb hem vandaag binnen gekregen en geprobeerd te spelen op mn PC. Hij crashte eerst na het intro filmpje, en net is hij weer gecrashed toen ik 5 minuten in het spel zat (appel scene) moeten wij als gamers iets van een petitie doen, of vinden we dat dit allemaal maar moet kunnen? Een petitie zal natuurlijk niet direct iets veranderen, maar moeten gamers zich niet verenigen en laten merken dat dit echt not done is?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb Rogue en Unity vandaag opgehaald. Nu Rogue spelende die ik eerst ga uitspelen, omdat ik dan niet teleurgesteld word van de graphics van Rogue na het spelen van Unity, nu kan ik gewoon hiervan genieten en dan uitkijken naar Unity. Oh en tot nu toe is Rogue weer heel tof. Speelt erg als Black Flag maar dat is geen slecht iets.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>De eerste missie van AC:U vind ik heel erg lame. Maar dat komt door de bugs. En heb zelf ook heel erg genoten van Call of Duty Advanced Warfare. >Ik zou in ieder geval AC:U eerst uitspelen voordat je kan zeggen of het GOTY waardig is ;p. Ik ben misschien te voorbarig, maar tot nu heb ik nog nauwelijks glitches en gekke AI-dingetjes gehad. Ja, er zijn veel technische problemen en ja, het is niet zó vernieuwend als mensen hadden gehoopt maar het blijft naar mijn smaak een fantastische game. Ubisoft zou zich moeten schamen dat ze zich hebben verlaagd tot bedrijven als EA, het is vind ik juist zo jammer dat de game technisch gezien zo hapert omdat het op gameplay, sfeer én storyline wel erg goed in elkaar zit. Ik heb Cod zelf niet maar ik heb wel bij een vriend een middagje online (en een beetje singleplayer) gespeeld en haleluja wat is het verhaaleen melaats paard. Ben ik de enige die zo moet kotsen van zulke onversneden 'heroiek', en het een generiek gevecht tegen een tweedimensionale bad guy (waarbij overigens wel erg goede motion-capture is gebruikt) die uiteindelijk SPOILERS wordt vermoord door een bordkartonnen hoofdpersoon. De multiplayer en de rest van de gameplay is goed, exosuits werken erg verfrissend en verder ziet alles er natuurlijk prachtig uit. Echter, alle pluspunten die bij Cod worden genoemd zijn ook van toepassing op Unity. Ik kan me best voorstellen dat je vanwege de technische problemen de game een zeven geeft, afgezien daarvan is Unity naar mijn smaak op alle vlakken minstens even goed.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maar dat betekent dus dat Ubisoft en alle anderen met dit gedrag zomaar weg kunnen komen, dat kan en mag toch niet zomaar? In een winkel kan je ook geen kapotte stofzuigers verkopen, de eerste keer ruil je hem om, de 2e keer weer maar een 3e keer en die klant ben je kwijt. Als er systematisch kapotte producten bij een bedrijf vandaan komen word zo'n bedrijf aangeslaagd. Waarom doen wij dat als gamers niet? En dan niet alleen wij op het PU forum, maar landelijk, of wereldwijd? Ik denk dat wij gamers in bepaalde gevallen zeker een gedeelte van ons geld horen terug te krijgen, of zie ik het nou weer te somber in, en moeten we er maar mee akkoord gaan?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...