Ga naar inhoud

WK 2014


Eindbaasz

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ik dacht voor het WK ook dat die Duitsers wereldkampioen zouden worden, ze hebben me behalve de eerste wedstrijd totaal niet kunnen overtuigen. Vind ze stukken minder dan de vorige eindrondes. Eigenlijk vind ik dat Colombia nog de beste papieren heeft. Verder denk ik toch dat wij zomaar de finale kunnen halen. Robben, de mentale veerkracht én het tactisch vernuft van Van Gaal zijn de kracht van dit Oranje. Dat mis ik toch bij veel andere ploegen op dit moment.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Klopt, echter blijft het toch een gevaarlijk team Deutschland. Met name Muller - behalve de vorige wedstrijd - heeft een fantastisch neusje voor de goal! ;-) Alhoewel Frankrijk daar ook best iets tegenover kan zetten hoor, daarnaast geloof ik niet dat wij de finale halen. Costa Rica is een wedstrijd die je verplicht bent te winnen en we zagen hoe moeilijk dat ging tegen Mexico.. Mocht je die doorkomen dan heb je of Belgie of Argentinie waar je tegen moet, ik denk dat we van die teams niet zullen winnen!
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Haha waarom een hekel aan Franse dan? ;-) Ze maken lekker eten, het is een mooi land etc. Tuurlijk zijn niet alle Franse tof, maar genoeg ook weer wel, althans die ik heb ontmoet! Het probleem is dat Fransen net iets te goed weten hoe geweldig hun land is. In Korea moest iedereen zijn eigen land presenteren en vooraf werd gezegd dat in tegenstelling tot wat er eerder was aangegeven iedereen maar 5 minuten had in plaats van 8. Iedere groep hield zich netjes aan de nieuwe tijdslimiet totdat de Fransen het podium op liepen en hun presentatie begonnen met: "Ja heel leuk die tijdslimiet, maar de Franse cultuur is zo uitgebreid dat je die niet in 5 minuten kan vatten", om vervolgens 10 minuten spreektijd te gebruiken.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fransen... blaah.... Het halve land is Algerijns, de andere helft scheldt je uit voor hoerenzoon of dochter als je niet snel genoeg uit de weg gaat, ze hebben seks in ranzige wc-hokjes van derderangs campings en ze geven als enige geen 'twelve points' bij het Eurovisie. Maar als buitenlander hoef je niet te proberen om Frans te spreken want dan kunnen ze het opeens wel. Gek op Frankrijk, jammer dat de Fransen er wonen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Duitsland, oftewel Mofrika, heeft gewonnen!!!! Mofrika heette oorspronkelijk Deutlichkeitsland. In de loop van de jaren verbasterde dat in Mofrika zelf tot Deutschland en in Nederland tot Duitsland. In 1972 verloor Nederland het WK voetbal van Duitsland door een geniepige move van Beckenbauer. Omdat Nederlanders niet zo goed Duits kunnen, verbasterden ze dit tot de rotmof van Beckenbauer. Wat al weer snel veranderde in de rotmof Beckenbauer. Jongere generaties die het WK niet hadden meegemaakt kenden de oorspronkelijke betekenis van rotmof niet meer en dachten dit een scheldnaam voor Duitsers was en gingen het dan ook zo gebruiken. En Duitsland werd in Nederland denigererend Mofrika genoemd. Toen Marianne Weber een keer in Nederland op vakantie was werd ze regelmatig voor rotmof uitgescholden. Ze besefte niet dat dit een beledigende referentie aan het moeilijke voetbalverleden van Duitsland was, maar vond het meer klinken als een koosnaampje. En sowieso klonk Mof, en Mofrika een stuk vlotter en moderner dan het toch wat stijve Deutschers en Deutschland. Toen Marianne Weber, onder haar artiestennaam Angela Merkel, eenmaal aan de macht was in Duitsland, besloot ze de naam officieel te wijzigen in Mofrika. Mofrika is in de oertijd gesticht door een aantal holbewoners die eigenlijk Panama hadden willen stichten maar halverwege verdwaalden omdat tuinkabouters hun de verkeerde weg wezen en toen Mofrika maar gesticht hebben. Ze raakten erg gefrustreerd door het feit dat ze geen kanaal dwars door hun land konden graven, aan het strand zie je nog regelmatig een mof een poging doen zo'n kanaal te graven maar vaak geven ze het al op bij een klein kuiltje en zetten ze er maar strandstoelen in. Elke zomer trekken vele moffen naar Nederland om een kanaal van de Noordzee door Rusland en Europa heen te graven. Veelal geven ze het al op bij de eerste vloed, omdat al hun werk dan zinloos is. Ze gaan dan vakantie vieren en genieten van het mooie Nederland. Maar rond ca. 2010 j.l. heeft Louis van Gaal ervoor gezorgd dat Mofrika weer in een opleving kwam. Dit kwam door een grondwetswijziging, waarin hij heeft geregel dat de Mofrikanen vanaf nu en voor altijd , of het nou in de aanval is of in de verdediging, de beste volkszangers van heel EUSSR zullen zijn. Alle Smartlappen en Marianne Weber reageerden hier vol lof op, maar echter de rest van Europa kan het geen ene barst schelen, dus ja, wat geeft het?. Hij wint steeds meer aan populariteit, waarschijnlijk neemt hij over ongeveer 10 jaar de macht over, tsja wie wil er nou niet weltmeister worden?
Link naar reactie
Delen op andere sites

De Mofrikaanse cultuur bestaat voornamelijk uit het eten van braadworst, spaghetti, frequente en overmatige alcoholconsumptie en het bekijken van herhalingen van de Rudi Carrell show en Gute Zeiten, Slechte Zeiten. Een antiek gerecht uit Mofrika is de Mofrikandel. De Mofrikandel bestaat eigenlijk uit vier grote en vier kleine frikandellen, die met lintwormen aan elkaar gebonden worden zodat er een kruis ontstaat. Oude tradities, waaronder massaal naar een aangrenzend land op "vakantie" te gaan, werden tot en met 1945 hoog in het vaandel gedragen maar worden niet langer ondersteund, deels door de invoering van de smartlapocratie maar vooral onder druk van de Europese Unie en Amerika. Omdat de Mofrikanen niet meer naar aangrenzende landen op vakantie konden gaan bedachten ze de "Bundesländer". Bundesländer (ook wel Bondslanden) zijn kleine stukjes Mofrika met een eigen naam, met als doel om er naar op vakantie te kunnen gaan. Het Mofrikaanse volkslied genaamd Marmor, Stein und Eisen bricht, aber unser Mofrika nicht is bij iedereen bekend behalve bij het Zuid-Mofrikaanse (Beieren) opperhoofd Louis van Gaal, hij heeft teveel analfabetisme om de volstrekt normale tekst uit te spreken daarom is hij maar foebelekoatsj geworden van FC Beckenbauer.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...