Ga naar inhoud

Boeing 777 Malaysia Airlines Neergestort


Theitanic

Aanbevolen berichten

  • Reacties 765
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Grootste gedeelte van materieel van Oekraïense leger is van Russische makelij, dus je argument slaat kant noch wal. En Poetin is nergens aan medeplichtig, waarom zou hij naar de pijpen van de corrupte en verrotte westen moeten dansen en Etnische Russen moeten verraden ? Voor degene die op het knopje heeft gedrukt moeten jullie bij Kiev aankloppen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

*'maar niemand in het westen kon het een ruk schelen, sterker nog Oekraïne kreeg schouderklopjes voor hun acties in het oosten.'* Het wordt nu echt tijd om begrijpend te leren lezen. Ik wil een voorbeeld dat de bovenstaande bewering staaft. En dan heb ik het dus niet over een quote van een individu die op een onbekend forum iets onaardigs zegt over Russen in Oost-Oekraïne.
Link naar reactie
Delen op andere sites

En weer wijzen naar Kiev. Hij heeft het gedaan, Kiev, Kiev, Kiev. Poetin is lief, zit vuistdiep in z'n reet. Poetin is wel medeplichtig, je zegt het eigenlijk zelf: " waarom zou hij naar de pijpen van de corrupte en verrotte westen moeten dansen en Etnische Russen moeten verraden" En waarom medeplichtig? Lees ff m'n post hierboven over hoe het begonnen is he? Poetin heeft wel degelijk bloed aan z'n handen...
Link naar reactie
Delen op andere sites

> Om even Duidelijk te maken, Russen zijn 100den malen menselijker dan het volgevreten westerlingen. Je bent zelf zo rond als een tonnetje man hypocriet hahaha. En russen zijn 100 x meer menselijk? Verklaard waarom het moordcijfer 6x hoger ligt dan in de VS.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...