Ga naar inhoud

Boeing 777 Malaysia Airlines Neergestort


Theitanic

Aanbevolen berichten

  • Reacties 765
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

de amerikaanse propaganda heeft zijn werk hier gedaan lijkt het wel waarom zijn de russen de bad guys altijd en overal kijk naar die vieze imperialistische kut amerikanen die denken dat de wereld om hun draait en iedereen op de wereld maar heeft te doen wat zij commanderen en als er dan eens wat landen zijn die nee zeggen krijg je dus dit soort achterbaks gedoe van de usa en iedere schaap in westen die er nog intrapt ook dom volk
Link naar reactie
Delen op andere sites

Toen Albanezen een eigen staat in Servië wilden stichten stond de hele NATO klaar om Belgrado kapot te bombarderen omdat die het niet wilden toelaten. Maar nu een soortelijke gebeuren plaatsvindt in Oost Oekraïne ( tot Kiev militaire operatie begon, ging het geweldloos aan toe in vergelijking wat Albanezen met Serviërs deden in Kosovo ) mag het weer niet. Hoezo krom.
Link naar reactie
Delen op andere sites

*'Toen Albanezen een eigen staat in Servië wilden stichten stond de hele NATO klaar om Belgrado kapot te bombarderen omdat die het niet wilden toelaten. Maar nu een soortelijke gebeuren plaatsvindt in Oost Oekraïne ( tot Kiev militaire operatie begon, ging het geweldloos aan toe in vergelijking wat Albanezen met Serviërs deden in Kosovo ) mag het weer niet. Hoezo krom.'* >Mjah. Alleen werden Russen in Oost-Oekraïne niet zo onderdrukt als de Albanezen in Kosovo. Kijk eens: http://www.todayszaman.com/news-344554-five-reasons-why-crimea-cannot-be-compared-with-kosovo-by-hajrudin-somun-.html (Ik heb geen zin in dat gescroll steeds, excuus)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Kansloze stukje overigens. Die prutser vergeet even bij te vermelden dat het Servische leger niet zomaar bruut ingreep in Kosovo. In oost Oekraïne werden alleen gebouwen bezet, in Kosovo gingen de Albanezen als totale beesten te keer tegen Serviërs die er woonden, maar dat wordt door de westerse pers stil gehouden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh maar RussiaTV heeft er vast wel een item aan gewijd toch? Net als aan dat gekruisigde kind? Lees trouwens eventjes het artikel als je wil, in tegenstelling tot sommigen hier wil ik namelijk wel eens een bron erbij halen ter ondersteuning, zou fijn zijn als die dan eventjes gelezen wordt niet waar? Als je eenmaal lekker aan het lezen bent, pak deze er meteen lekker achteraan en vertel me dan meer over het contrast in journalistiek klimaat tussen Rusland en laten we zeggen, 'het Westen': http://www.theguardian.com/world/2014/apr/10/freedom-russian-press-scrutiny
Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor iedereen die wil weten waarom TheRussian blijft discussiëren heb ik het antwoord: ** for those of you that want to know what TheRussian all about It's like this y'all come on This is ten percent luck, twenty percent skill Fifteen percent concentrated power of will Five percent pleasure, fifty percent pain And a hundred percent reason to remember the name Ylja, he doesn't need his name up in lights He just wants to be heard whether it's the fact or the myth He feels so unlike everybody else, alone In spite of the fact that some people still think that they know him**
Link naar reactie
Delen op andere sites

Kansloos, geen stukje lezen als er bepaalde personen afgebeeld zijn... Al moet ik zeggen dat die 2 dames er best wel goed uitzien.. Russian, als jij nou ff dat blok beton en die steen voor je bakkes weghaalt en ff dat stuk leest.....Weet je wat, ik zal het beknopt neerzetten: VRIJHEID VAN MENINGSUITING.. En dat is ver te zoeken in Rusland. Je hoeft maar iets neer te zetten wat ook maar in het minste geringste is tegen die flikker van een Poetin en je wordt in de gevangenis gedonderd. .
Link naar reactie
Delen op andere sites

Iedereen weet dat de Teletubbies alleen handvuurwapens hebben gekregen van Rusland dus dat zijn leugens. http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/9299935/Teletubbies-were-not-gay-says-Laa-Laa.html Hier is een bron die er geen zak mee te maken heeft, maar ik plaats hem toch want dan komt het over alsof ik gelijk heb.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...