Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Colinch ik vind het moeilijk om zo maar even een voedingsschema voor je te maken ik weet niet hoe oud je bent hoeveel je nu weegd en wat je lengte is. Het is moelijk dat ik ook niet weet wat je wel en niet lust. Je geeft ook aan dat je niet al de vrijheid hebt thuis op het gebied van eten. Je gebruikt wel eiwitshakes las ik... ik zou er s'morgens 1 pakken en s'middag de tweede. Voor het slapen gaan een goede bak magere kwark met een hoog eiwitgehalte. Ik zou toch proberen hoog in de eiwitten te gaan zitten met je voeding. Yayooo heeft een goede link geplaatst daar kun je ook vast wat mee. (Je mag altijd dingen aan me vragen ik zal helpen zover ik kan).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik gebruik nu zelf Assault maar die vind ik een beetje tegenvallen. Werkt even, maar niet explosief ofzo. Maar goed, ik zit ook lager in m'n koolhydraten dus dat zal natuurlijk ook wel invloed daar op hebben. Van No-Xplode hoor ik ook goede dingen. Ervaringen mee? En Jack3d?
Link naar reactie
Delen op andere sites

IInk ik heb zelf Assault ook wel eens gehad als preworkout meestal nam ik er dan nog 1 of 2 cafeïne capsules bij daar ga je ook goed van zweten van die combi. No-xplode die is best heftig vind ik. Jack3d is wel goed maar je hebt minder die energie explosie. Tot nu toe vind ik Unstoppable de beste die ik tot nu toe heb geprobeerd ik doe vaak ook een half of heel schepje door me drinkwater voor tijdens het sporten. Ik raad je echt aan om met 1 schepje te beginnen. Ik neem mijn preworkout meestal een uur of ander half naardat ik wat gegeten heb of na een eiwitshake het ligt er net maar aan wanneer ik ga sporten s'morgens of tegen de avond. Je moet het uiteindelijk zelf ondervinden welke jij goed vind.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey bedankt voor je bericht, je bent top! Die link van Yayooo was zeker handig. Nog wat extra info: 19 jaar, rond de 188cm en 73kg. Ik probeer wat meer de eten dan normaal en wat de mensen hieronder ookal zeggen probeer ik veel kip, noten, kwark etc. te eten als het uit komt. Laatst had ik nog een soort calorie-calculator gevonden online, daar vul je alles in wat je die dag gegeten hebt, dus ik ga binnenkort even kijken of ik daar uberhaupt boven kom :p Maar die superfood linkjes zagen er wel goed uit (en niet al te duur).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Coldhandz je mag best 3 eiwitshakes op een dag nemen. S'morgens kun je het beste een snelle eiwit drinken een hydrolisaat, isolaat of een whey. Het is als je net wakker ben een goed moment om je eerste eiwitten te nemen. Naar het sporten neem ik ook een snelle eiwit. Hydrolisaat word al binnen 10 minuten opgenomen door je lic lichaam. Je ook altijd s' middags een eiwitshake nemen of een smoothie (smoothie met eiwitpoeder). Dan zou ik gewoon voor een whey gaan of een langzaam eiwit. Een Casein is een goed voorbeeld, die kun je ook voor het slapen nemen als je geen kwark lust of wil. Je heb ook nog bulk eiwitten er zijn overigens nog meer soorten, met Stevia of soja etc. Zelf haal ik ook een hoop eiwitten uit mijn voeding. Een goede blender is een must als je met smoothies wilt beginnen en superfoods wilt toevoegen (en fruit). Je hebt een ruime keuze aan smaken in het algemeen maar het ligt er ook aan welk merk je neemt. Bekijk de onderstaande link maar eens! http://www.bodyenfitshop.nl/eiwittenwhey/
Link naar reactie
Delen op andere sites

Baronbonk daar heb je wel deels gelijk in. Bij sigaretten staat er op het Pakje ook duidelijk op dat roken slecht voor je gezondheid is een zelfs dodelijk. Dat heeft ook niet altijd op de verpakking gestaan. Maar als je iets met mate gebruikt dan vind ik dat het geen kwaad kan. Tenzij je je aan de aanbevolen dosering houd natuurlijk. Het lijkt mij niet dat het zo sterk werkt als bijvoorbeeld een slaapmiddel van een dokter. Dan is een overdosis wel gevaarlijk dat is algemeen bekend. Melatonine is een stofje (om het zo maar even te noemen) dat je lichaam zelf ook aanmaakt. Bij twijfel gewoon aan je huisarts vragen. Van nature ben ik zelf niet zo wantrouwend ik heb al zoveel supplementen geprobeerd. Als er echt iets levensgevaarlijk is wat verkocht zou worden dan was het allang niet meer te koop. En op gebruik van langer termijn als je daar aan twijfel dan zou ik gewoon een stopperiode nemen dat is vaak nog beter ook dan reageert je lichaam vaak ook weer beter op het product. Dat heb ik bijvoorbeeld ook vaak met een preworkout mijn lichaam went daar ook aan en dan word de werking ook minder. Vaak mag je dan wel de dosering verhogen. Dat zou ik met melatonine niet doen als het er niet opstaat.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...