Ga naar inhoud

Het overgewaardeerde topic.


Simon Zegt

Aanbevolen berichten

  • Reacties 380
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Lol wat vind je dan wel leuk? The Big Bang Theory simpele humor moet e wel echt "diggen" maar ik vind het persoonlijk fantastisch. Sheldon ftw. GoW en street fighter zijn ook geweldig, en wat nog meer geweldig is is nolan's battrilogie wat je nu naar beneden haalt D: Met de rest ben ik het eens.
Link naar reactie
Delen op andere sites

De nieuwste star wArs films moeten nog meer ondergewaardeerd worden met wat Lucas heeft gedaan. Gelukkig heeft die nu geloof ik niks meer voor het zeggen, die gast had al rond de 4 miljard in totaal verdiend (toys,films,games etc) en dan ook nog 4 miljard verdienen aan de verkoop. En dan nog wilt die niet han solo eerst latn schieten in de blu ray versie van episode 4.
Link naar reactie
Delen op andere sites

De Nolan films zijn best leuke films, maar ik vind het jammer dat het complete mysterie rond Batman er gewoonweg niet is zoals in de Tim Burton films. Het zijn inderdaad allemaal populaire dingen die ik noem, die naar mijn mening overgewaardeerd zijn. God of War ligt mij gewoon niet.. beetje alle goden afmaken? sorry maar ik maak dan liever kratos af. Alles van Blizzard heb ik nooit wat aan gevonden.. wel geprobeerd maar de hele warcraft setting vind ik maar niets. Ze smijten er alles in wat ze leuk vinden, of het er nu wel of niet in past. Diablo is gewoon wat te simpele hack and slash voor mij. Starcraft ziet er al niet interessant uit, niet van plan dat ooit te proberen. Street Fighter heeft naar mijn mening nogal suffe personages vergeleken andere franchises. Dat de geflopte film mijn street fighter introductie was helpt ook niet mee. Final Fantasy is veel te linair.. in een RPG wil ik mijn eigen personage maken. Het is allemaal natuurlijk mijn eigen mening en niet meer dan dat.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Beetje een poeponderbouwing. Dus omdat het idee achter god of war je niet ligt is het overgewaardeerd? Lijkt me meer een kwestie van smaak, dan een kwestie dat anderen het overwaarderen. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor starcraft, knap hoe jij de game beoordeelt zonder het zelf ooit gespeeld te hebben. Het Christopher Nolan films argument, daar kan ik inkomen. Al is het wel duidelijk dat dat ook nooit de insteek van Nolan was. Die gooit het over de boog van de symbolische betekenis van een superheld in een stad. Iets wat ook erg bij Batman hoort. Je zegt zelf ook dat het je mening is. Dus ik denk dat dit meer iets heeft te maken met jou persoonlijke smaak. Is helemaal niet erg, maar dat is iets anders dan dat de dingen overgewaardeerd zijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...