Ga naar inhoud

PU.nl's Domste quotes 500.


JahArmy

Aanbevolen berichten

Ik geef hem juist groot gelijk. Al het nieuws op PU gaat inderdaad alleen maar over dat een bepaalde game weer eens niet 1080p haalt op een bepaalde console. In the end boeit dit vrij weinig mensen. Ik snap dat je dit op zijn minst wel kunt verwachten van inmiddels current gen maar om er nou constant over te bitchen gaat het probleem ook niet verhelpen. Ik ben al jaren een console gamer en neem genoegen met 720p en 30fps, zolang de game zelf maar goed is. Ik verwacht juist grote werelden, mooie omgevingen en lichteffecten van current gen. En als dat vervolgens allemaal op 60fps kan runnen vind ik dat een heel aangename extra. Maar uiteindelijk is dit toch weer een mening. Als de media deze fps en resolutie shit niet zo had opgehyped bij elke game dan hadden veel minder gamers er zich werkelijk aan gestoord.
Link naar reactie
Delen op andere sites

raad eens van wie....... >Praat geen poep ja wil je de console's kunnen sinds ps3 en xbox 360 al alles in 1080p aan maar het ligt aan de luiheid van de developers en niet anders dat dit niet altijd is die 1080p so get your faqs straight please end also grow up.
Link naar reactie
Delen op andere sites

> Ik snap dat je dit op zijn minst wel kunt verwachten van inmiddels current gen maar om er nou constant over te bitchen gaat het probleem ook niet verhelpen. Ubisoft gaat heus wel nadenken als er een shit storm aan klachten binnenkomt. Kijk naar de Xbox One, de DRM, etc. Ik kan juist heel goed snappen dat gamers zich bedrogen voelen. Zij verwachten een bepaalde kwaliteit, en die wordt niet waargemaakt. Natuurlijk staan verhaal en gameplay voorop, maar dat ontneemt ons nog niet het recht om te klagen. Daarnaast, PU schrijft simpelweg over de nieuwtjes in de gamewereld. Dat daar veel slechte dingen tussen zitten is logisch, maar betekent dat dus dat ze er maar minder over moeten schrijven? Ik wil graag op de hoogte worden gehouden. Beweringen als 'lagere fps voor betere kwaliteit' op verdomme ('dure') next-gen consoles zijn waardeloos. Die bewering slaat werkelijk nergens op. KumarRr op de frontpage: >Voor de mensen die het nog niet zouden begrijpen dat wat Ubisoft zegt over 30fps, ziehier een klaar en duidelijke uitleg waarom dit je reinste zever is: https://www.youtube.com/watch?v=eXJh9ut2hrc&list=UUy1Ms_5qBTawC-k7PVjHXKQ Laat jullie niet in de luren leggen en informeer je!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...