Ga naar inhoud

PU.nl's Domste quotes 500.


JahArmy

Aanbevolen berichten

Niet om je te verbeteren, maar het moest in eerste instantie echt 'verbetert' zijn. Jouw tweede comment "HA, het is wel verbeterd toch?" onder de reactie was dan weer wel juist (en dat is wat Maanwel bedoelde met "Ja, het is nu inderdaad verbeterd."). Eigenlijk, en dan probeer ik niet lullig te zijn, is deze gehele reactie van jou dus verzekerd van een plekje in de domste quotes 500. Maar verder vind ik je een toffe kerel hoor.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Batmanjepper, ik ben fan ja! kan jij blijkbaar niet tegen. en ik hou mijn bek niet voor jou! Knuppel? Kan je ook op een normale manier praten zonder te schelden en zeggen dat ik mn bek moet houden? Zulke taal bezig je alleen vanachter je scherm. In het echt zou je dat echhhhht niet tegen mij gaan zeggen. tsss... slappe frikandel Dit zei hij laatst. Ironisch genoeg maakt de beste jongen deze claims vanachter een schermpje.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind Tj33rd een koning. In principe heeft hij keihard gelijk dat respect voor ouderen simpelweg omdat ze ouder zijn belachelijk is. Dan vind ik het fijn dat hij willens en wetens alle sociale normen aan zijn laars lapt omdat ze onzinnig zijn. Zulke kritische denkers en einzelgängers kun je niet genoeg hebben.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...