Ga naar inhoud

PU.nl's Domste quotes 500.


JahArmy

Aanbevolen berichten

>Waar haal je dat nou vandaan? Ik studeer al jaren niet meer. WorkingPlayer onder het artikel Gameontwikkelaars staan op tegen inreisbeleid Trump, nadat ie net een half jaar lang op Twitch heeft lopen verkondigen dat ie het zo ontzéttend druk had met zijn rechtenstudie. Tijd voor gamen had ie niet meer. En hij moest veel reizen joh. Superzwaar natuurlijk, zo'n fictieve studie. :')
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee WP, die had je inderdaad niet. Wat ik vooral belangrijk vind, is dat jij de volgende keer dat je je als een volslagen idioot gedraagt en overweegt om tegen een ander te zeggen dat hij of zij psychisch niet in orde zijn, even terugdenkt aan die keer dat je een complete ass van jezelf maakte en een half jaar lang de pathologische leugenaar uithing. Je bent niet goed bij je hoofd, fantast.
Link naar reactie
Delen op andere sites

WP, dude, je hebt een half jaar lang meerdere keren per week 'interessant' lopen doen over een studie die je helemaal niet doet. Mensen waren geïnteresseerd en blij voor je omdat je eindelijk weer een doel in je leven had, iets waar je het hele jaar ervoor over liep te mekkeren. En dan durf je tegen anderen te beginnen over psychische stoornissen als ze in een verhitte discussie met Wowgek zijn verwikkeld? Jij bent echt kneitertje gek, kerel. Je probeert er laconiek over te doen, maar je weet zelf ook wel dat je jezelf onsterfelijk belachelijk hebt gemaakt. Voortaan hou je maar lekker je dikke muil tegen mij. Fantast.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Kotter Haha, ja weet je, ik kan deze shit ook best relativeren. Dat is het niet. Maar als je ziet hoe WP van leer trok terwijl ik in discussie was met iemand anders hier, en me daarbij de meest verschrikkelijke psychische aandoeningen aanwreef, dan is het echt heel bizar als dan blijkt dat die vent al een half jaar hele avonden lang compleet uit z'n nek zit te lullen over een fucking studie die ie niet doet! Ik weet niet of je wel es op Twitch zit, maar in Nederlandse streams zit je met 5, 10, 15, soms 20 man aan één stuk door te ouwehoeren. Dan moet je echt goed gek zijn wil je in zo'n setting een half jaar lang zoiets volhouden. Echt heel goed gek. Maar goed, het boeit niemand wat, dat snap ik wel. Als die mongool voortaan niet zo bijdehand doet hou ik er verder ook over op. Fantast dat ie is.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>>Oh nee, ik heb tegen 20 mensen gelogen op een streaming site! Wat is dat toch ongehoord van mij! Ocharme hen! Dat iemand zo onmenselijk schrijft! Zo verbijsterend! Zo ... niet zoals Jaspelino zijn waardeoordeel! Wat verschrikkelijk! Ik zal boete moeten doen en er waarschijnlijk nooit meer van bovenop kome Wp in dit topic, Er is op deze site geen een reactie waarop wp zelf niet ergens een waardeoordeel uit zijn vlaamse mouw schudt

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja dat herhaal je nu steeds, dat ik hier zo ontzettend veel tijd in steek, maar comments als deze zijn toch in 15 seconden in elkaar geflanst. Wat een onzin. We zijn het erover eens dat je zo gek als een deur bent en je voortaan lekker je muil houdt als ik met iemand anders in gesprek ben? Mooi. Voor mij is dat winst genoeg. Daag, WP. Gekkie.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...